NeverB4

  • Band   /   Mechelen
  • #Pop #Rock
  • Klinkt als Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Who, Lynyrd Skynyrd, Alice Cooper, Van Halen, Bad Company, Golden Earring, ZZ Top, Lenny Kravitz, Bon Jovi, ...

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar NeverB4

Check beschikbaarheid
NeverB4, Pop, Rock band

NeverB4 neemt je mee naar de jaren 70 en 80 uit de vorige eeuw. De periode van de Classic Rock waarin legendarische bands als Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Who, Neil Young, Bon Jovi enz... onvergetelijke hits produceerden. NeverB4 brengt deze muziek op passionele wijze weer tot leven en bezorgt je een stomend optreden waarin nostalgie en ambiance centraal staan!

Philip Van Cauwenbergh verdiende zijn sporen in de jaren 80 als zanger bij verschillende rock- en heavy metal bands. Hij zong daarna gedurende 15 jaar bij Blackmail. Zijn rauwe rockstem past perfect in zijn nieuwe band NeverB4 maar prioritair vindt hij nog altijd een goede verstandhouding en een toffe vriendschap die men kan beleven bij het horen van hun songs.

Eric Geurts werkte vroeger als gitarist, songwriter en producer van bevallige dame's zoals Meanie's Boiling Boys, Kiss The Bride, Indiana, en Yanah. Nu legt hij zich nog uitsluitend toe op hetgeen hem het nauwst aan het hart ligt: songs spelen van guitar heroes waarmee hij is opgegroeid, samen met een mannelijk gezelschap waar vriendschap en authenticiteit hoog in het vaandel staan.

Mark Neefs werd al vanaf zijn kindertijd aangetrokken door alle muziekinstrumenten waar toetsen op staan. De piano, de synthesizer en zeker ook het hammond orgel met vooral de “beast sound” van Jon Lord spraken zeer tot zijn verbeelding. Sinds geruime tijd speelt hij in de rockband Time Hazard die vooral eigen nummers brengt. Daar kreeg hij de rock-microbe pas echt te pakken. Sinds 2016 maakt hij ook deel uit van NeverB4 waar hij zich samen met zijn vrienden volledig kan uitleven op muzikaal vlak.

Jo Wolfs speelde vanaf zijn 3 jaar met houten lepels op dashtrommels. Pas op zijn 17de maakte hij kennis met een ‘echt’ drumstel en wat later met de basgitaar. Beide instrumenten speelde hij in verschillende rock- en popbands in binnen- en buitenland. Tevens werkte hij mee als bassist aan 2 cd’s van William Souffreau. NeverB4 is voor hem een magische combinatie van vrienden die op dezelfde golflengte staan.

Mark De Maeyer speelde begin jaren 80 als drummer bij The Seconds (overigens toen al met Eric), een frisse gitaarpop-band. In 2005 kreeg de drummicrobe hem pas echt goed te pakken. Hij kwam terecht bij NeverB4 waar hij met vrienden gepassioneerd rockt.

Muziek

Gimme All Your Lovin' (ZZ Top)

Easy Livin' (Uriah Heep)

Highway Star (Deep Purple)

Reviews

NeverB4 heeft nog geen reviews.

Contact

NeverB4, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Eric

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over NeverB4

NeverB4 is een band uit Mechelen. NeverB4 speelt muziek in de genres Rock & Pop. NeverB4 heeft sinds de inschrijving op 21/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van NeverB4 klinkt als: Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Who, Lynyrd Skynyrd, Alice Cooper, Van Halen, Bad Company, Golden Earring, ZZ Top, Lenny Kravitz, Bon Jovi, .... Het repertoire van NeverB4 bestaat uit alleen covers.

NeverB4 hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.