NeverB4

  • Band   /   Mechelen
  • #Pop #Hard Rock
  • Klinkt als Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Who, Lynyrd Skynyrd, Alice Cooper, Van Halen, Bad Company, Golden Earring, ZZ Top, Lenny Kravitz, Bon Jovi, ...
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €500 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar NeverB4

Check beschikbaarheid
NeverB4, Pop, Hard Rock band

NeverB4 neemt je mee naar de jaren 70 en 80 uit de vorige eeuw. De periode van de Classic Rock waarin legendarische bands als Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Who, Neil Young, Bon Jovi enz... onvergetelijke hits produceerden. NeverB4 brengt deze muziek op passionele wijze weer tot leven en bezorgt je een stomend optreden waarin nostalgie en ambiance centraal staan!

Philip Van Cauwenbergh verdiende zijn sporen in de jaren 80 als zanger bij verschillende rock- en heavy metal bands. Hij zong daarna gedurende 15 jaar bij Blackmail. Zijn rauwe rockstem past perfect in zijn nieuwe band NeverB4 maar prioritair vindt hij nog altijd een goede verstandhouding en een toffe vriendschap die men kan beleven bij het horen van hun songs.

Eric Geurts werkte vroeger als gitarist, songwriter en producer van bevallige dame's zoals Meanie's Boiling Boys, Kiss The Bride, Indiana, en Yanah. Nu legt hij zich nog uitsluitend toe op hetgeen hem het nauwst aan het hart ligt: songs spelen van guitar heroes waarmee hij is opgegroeid, samen met een mannelijk gezelschap waar vriendschap en authenticiteit hoog in het vaandel staan.

Mark Neefs werd al vanaf zijn kindertijd aangetrokken door alle muziekinstrumenten waar toetsen op staan. De piano, de synthesizer en zeker ook het hammond orgel met vooral de “beast sound” van Jon Lord spraken zeer tot zijn verbeelding. Sinds geruime tijd speelt hij in de rockband Time Hazard die vooral eigen nummers brengt. Daar kreeg hij de rock-microbe pas echt te pakken. Sinds 2016 maakt hij ook deel uit van NeverB4 waar hij zich samen met zijn vrienden volledig kan uitleven op muzikaal vlak.

Marc Vangrunderbeek leende de bas van zijn vader toen hij 17 was om vervolgens met hem en zijn broer samen in een groepje te spelen. Een jaar later startte hij samen met zijn broer de hardrock band “Phantom” op, waarmee ze de studio indoken en een lp opnamen. Nadien begeleidde hij tal van artiesten met zijn band "Flashback". In 2001 stelde hij de band “Silicon Carne” samen waarbij hij nog steeds actief bast. NeverB4 betekent voor Marc een technische uitdaging wat het nu eenmaal leuk maakt ook!

Mark De Maeyer speelde begin jaren 80 als drummer bij The Seconds (overigens toen al met Eric), een frisse gitaarpop-band. In 2005 kreeg de drummicrobe hem pas echt goed te pakken. Hij kwam terecht bij NeverB4 waar hij met vrienden gepassioneerd rockt.

Muziek

Gimme All Your Lovin' (ZZ Top)

Easy Livin' (Uriah Heep)

Highway Star (Deep Purple)

Reviews

NeverB4 heeft nog geen reviews.

Contact

NeverB4, Pop, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Eric

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over NeverB4

NeverB4 is een band uit Mechelen. NeverB4 speelt muziek in de genres Pop & Hard Rock. NeverB4 heeft sinds de inschrijving op 21/09/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van NeverB4 klinkt als: Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Who, Lynyrd Skynyrd, Alice Cooper, Van Halen, Bad Company, Golden Earring, ZZ Top, Lenny Kravitz, Bon Jovi, .... Het repertoire van NeverB4 bestaat uit alleen covers.

NeverB4 hanteert een richtprijs van €500 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.