Boek live muziek voor tijdens de kerstdagen

Door Het Gigstarter Team op 01-11-2018

De kerstdagen dit jaar nog specialer maken? Boek dan live muziek tijdens deze feestelijke periode. Van kleinschalige kerstborrels tot grootse gala’s, op alle gelegenheden kan live muziek iets onvergetelijks toevoegen. We hebben verschillende soorten live muziek uitgelicht die populair zijn bij opdrachtgevers tijdens de kerstdagen!

Bekijk de muzikanten op Gigstarter

In de juiste sferen met Jazz muziek

Jazz muziek is er in alle vormen en maten. Veel boekers kiezen ervoor om een jazz act meer op de achtergrond te laten spelen en de sfeer te laten bepalen. Neem een kijkje in de grote database van Gigstarter om te zien wat er allemaal mogelijk is. Bijvoorbeeld de act Jazzelle, het drietal het volume af kan stemmen op uw wensen en de locatie waarin zij spelen.



Jazzelle met Blue moon

Het publiek laten dansen met een DJ

Wilt u de bezoekers laten dansen tijdens de kerstdagen? Dan is het boeken van een DJ een uitstekende keuze. Bepaal welke muziekstijlen u graag op uw feest wilt terughoren, en zoek deze op Gigstarter. Zoals DJ Joki, die graag een feestje komt bouwen op uw event tijdens de kerstdagen.



Joki draait in het hele land zijn dansbare muziek

Kleinschalig en intiem met een singer-songwriter

Volle aandacht van het publiek en af en toe kippenvel bezorgen met u muziek, dat is het ideale scenario voor veel singer-songwriters tijdens het optreden. En dit kan gemakkelijk bij uw evenement tijdens de kerstdagen. Denk bijvoorbeeld aan Eddie Lives, die met zijn muziek een sterke band met zijn publiek probeert te creëren.



Eddie Lives live in Tinnepot

Bent u er al nog niet uit welke muziek u wilt boeken voor tijdens de kerstdagen? Neem een kijkje in het totale aanbod van Gigstarter of plaats volledig gratis een oproep:

Plaats oproep

Wilt u meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.be vind en boekt u gemakkelijk live muziek voor uw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: kerstdagen, live muziek. boeken