Ambush, Coverband, Rock, Hard Rock band

Ambush @ Devil's Rock For An Angel

Ambush

Bekijk het profiel!

29/09/2018 23:20

Devils Rock for an Angel
over ons
Wij, Ann Devos en Didier Declercq richten dit metalfest in om geld in te zamelen voor de 2 goeie doelen, om 1 team van 't College trapt 'hart' financieel te steunen, zij fietsen mee met de 1000km voor KOM OP TEGEN KANKER.
We leggen even uit waarom en voor wie we dit doen. Broer Sven en schoonzus Cindy zijn in 2012 hun dochter Celeste verloren aan deze vreselijke ziekte, ze was net 16 jaar geworden. Om dit een beetje te verwerken en ook eens goed af te zien fietsen hij, zijn vrouw Cindy en enkele vrienden mee met de 1000 km voor "Kom op tegen Kanker". Daarvoor moeten zij 5000 euro zien in te zamelen om er te kunnen aan meedoen en daarin willen wij ons steentje toe bijdragen.
De rest van de Opbrengst schenken we aan een ander goed doel die ons nauw aan het hart ligt nl Villa Rozerood, een respijthuis voor kinderen met een levensbedreigende ziekte die samen met hun ouders, broers/zussen nog een mooie relaxte vakantie mogen meemaken. Wij organiseren Devils rock for an Angel, a tribute to Celeste om de opbrengst aan deze 2 goede doelen te kunnen schenken.

Ambush is een Classic Rock band met een knaller van een frontvrouw!
We brengen de energie en het rebellerend geluid terug van de grote rockbands uit de jaren 80, in combinatie met een setlist die echt iedereen aanspreekt!
De setlist bestaat uit bekende nummers die het publiek een nostalgisch gevoel geven en toch krachtig genoeg zijn om de boel op stelten te zetten en een dik feestje te bouwen!
Met een spetterende rock show onderbouwd met licht, vuur, rookeffecten en regelmatige vernieuwing van de set, zorgen we ervoor dat je steeds weer verrast wordt.
Het publiek entertainen zit in ons bloed want we doen niets liever dan jullie een knaller van een avond te bezorgen!

Pak dus jullie dansschoenen, luchtgitaren en beste zangstemmen mee want stilstaan is geen optie!Datum
29/09/2018
Tijd
23:20
Entreeprijs
€ 20
Locatie
Devil's Rock For An Angel
Seelbachdreef
Ieper

Optredens van Ambush


Er staan nog geen events in de agenda van Ambush.