Nootmuskaat

  (13)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Akoestisch #Nederpop #Folk
  • Klinkt als Buena Vista Social Club, Doe Maar, Kings of Convenience
  • 27 geverifieerde boekingen

Indicatie € 900

Stuur een persoonlijk bericht naar Nootmuskaat

Check beschikbaarheid
Nootmuskaat, Akoestisch, Nederpop, Folk band

Nederlandstalig Pop-Rock trio met een beetje bite. Cajon, spaanse gitaar en contrabas, gewoon omdat het kan. Speciaal voor u, deze zomer in compleet akoestische opstelling.

Luister nu naar ons nieuwe album "Lekker op mijn plaat" via Spotify en bekijk de videoclip van Zomers Meisje op Youtube.

Tot Noot!

Muziek

Dakterras (Live @kis)

Een Zeeman zingt door (Live...

Bobbie uit Amsterdam (Live ...

Reviews

Door op 03/08/2017

Echte sfeermakers! Nootmuskaat maakt fijne, originele en dansbare muziek. Ze voelen het publiek goed aan, en passen hun repertoire daarop aan. Ik huurde Nootmuskaat deze keer in voor een afsluitende borrel van een formele conferentie. Ik ben ook een keer bij een optreden van Nootmuskaat geweest tijdens een informeel feest. In beide gevallen creëerden ze een ontspannen en vrolijke sfeer. De samenwerking en het contact met de band voor en na het optreden was heel prettig. Ze zijn vriendelijk, duidelijk, reageren snel en zijn ervaren met de details die bij productie van een evenement of feest komen kijken. Aanrader!

Door op 31/07/2017

Een optreden van Nootmuskaat is altijd weer een feestje. Deze gezellige band met ruimschoots muzikaal talent zet een goede sfeer neer en brengt het publiek (letterlijk) in beweging. Afspraken maken verloopt zonder problemen. Een aanrader!

Door op 30/07/2017

Zeer betrouwbare en spontane band. Absoluut correct in afspraken en optreden. Zeer veel gevoel met het publiek en sfeerbepalend! Sterk aantrekkingskracht op passanten en entertainment met eigen genre! Kortom een verrijking voor de clientèle en de ambiance.

Contact

Nootmuskaat, Akoestisch, Nederpop, Folk band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nootmuskaat

Nootmuskaat is een band uit Amsterdam. Nootmuskaat speelt muziek in de genres Folk, Nederpop & Akoestisch. Nootmuskaat heeft sinds de inschrijving op 11/05/2017 in totaal 27 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nootmuskaat klinkt als: Buena Vista Social Club, Doe Maar, Kings of Convenience. Het repertoire van Nootmuskaat bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Nootmuskaat krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

Nootmuskaat hanteert een richtprijs van € 900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.