STARSHIFTER PARTYBAND

  • Band   /   Beveren
  • #Coverband
  • Klinkt als Van de 70's, over de 80's en 90's naar de 00's... rock, pop, disco, dance, new wave, ...
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €975

Stuur een persoonlijk bericht naar STARSHIFTER PARTYBAND

Check beschikbaarheid
STARSHIFTER PARTYBAND, Coverband band

Partyband 'Starshifter' is de coverband die met hun ongelooflijke energie elke zaal op zijn kop zet. Werkelijk alles is muzikaal mogelijk. De band speelt de mooiste rock en roll klassiekers uit de jaren 60 naadloos aan de disco uit de 70’s om vervolgens de new wave en rock uit de jaren 80 te spelen. Via de 90’s dance komen we dan aan de hits van nu om de avond al knallend te eindigen. Echt alle muziekstijlen passeren de revue tijdens dit feestje.

De band bestaat uit 5 stoere mannen en 1 sexy vrouw. Samen maken ze van elk bedrijfsfeest, gala, studentenfuif en bruiloft een avond om nooit meer te vergeten! Partyband 'Starshifter' is ontstaan uit 6 ervaren en gedreven muzikanten vanuit het pittoreske Beveren Waas. De ambitie van de muzikanten was om een coverband van het hoogste niveau op te zetten. Dit met een zeer breed repertoire, een energieke performance en ook nog eens heel betaalbaar. De band spreekt een breed publiek aan en verrast met de keuze van de nummers en de manier waarop deze op 100% live worden gespeeld. De band voelt zich thuis op elk podium en op iedere gelegenheid. De energie die de band meeneemt naar uw feest werkt aanstekelijk voor al uw gasten. Partyband 'Starshifter' staat dan ook garant voor een spetterende fuif!!

Contact

STARSHIFTER PARTYBAND, Coverband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Pascal

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over STARSHIFTER PARTYBAND

STARSHIFTER PARTYBAND is een band uit Beveren. STARSHIFTER PARTYBAND speelt muziek in de genres Coverband. STARSHIFTER PARTYBAND heeft sinds de inschrijving op 11/04/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van STARSHIFTER PARTYBAND klinkt als: Van de 70's, over de 80's en 90's naar de 00's... rock, pop, disco, dance, new wave, ... . Het repertoire van STARSHIFTER PARTYBAND bestaat uit alleen covers.

STARSHIFTER PARTYBAND hanteert een richtprijs van €975 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.