The Loopfactory

  (3)
  • Soloartiest   /   Strombeek-Bever
  • #Pop #Latin #Funk
  • Klinkt als Jesse Cook, Gipsy Kings, pop
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Loopfactory

Check beschikbaarheid
The Loopfactory, Pop, Latin, Funk soloartist

Ik ben Tom en al jaren professioneel met muziek bezig. Ik speel onder andere in vaste projecten als Los del Trè en Ingeborg, maar speel geregeld ook mee als muzikant in freelance projecten, musicals en theaterproducties.
Met The Loopfactory heb ik een solo-project uitgewerkt dat ideaal is voor zowel kleine, als grotere gelegenheden.
De grote variatie aan bekende liedjes en genres maakt het toegankelijk voor een breed publiek...

Muziek

Tempest

Fly me to the moon

Get lucky

Reviews

Door op 11/09/2018

De sfeer die The Loopfactory creërde op het Foodtruck festival op zondagmiddag was meteen de norm van hoe een stralende dag zou verlopen. De virtuositeit van het snarenspel van zijn gitaar bracht iedereen in een last-minute vakantiestemming. De combinatie van z'n muziekkeuze samen met het weer en het lekker eten zorgde ervoor dat onze bezoekers van het laatste stukje vakantie ten volle konden genieten! Graag boeken we Tom terug voor onze volgende editie.

Door op 02/09/2018

Zeer vriendelijk contact met Tom. Alle afspraken werden nagekomen. Tom was spontaan en vriendelijk en kan zich heel goed aanpassen aan het publiek en de plaats van het gebeuren. Eerst twijfelden we om iemand te boeken om in de tuin te spelen (kans op regen) maar de setting van Tom kan zowel binnen als buiten. Het was en perfecte avond met prachtig gitaarspel dat bijdroeg tot een fantastische sfeer. Een aanrader!

Door op 04/06/2018

Schitterend optreden. Tom speelt geweldig. Ook practisch en administratief verliep alles uitstekend. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!!!

Contact

The Loopfactory, Pop, Latin, Funk soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Tom

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Loopfactory

The Loopfactory is een solo-artiest uit Strombeek-Bever. The Loopfactory maakt vooral muziek in de genres Pop, Latin & Funk. The Loopfactory heeft sinds de inschrijving op 21/03/2018 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Loopfactory klinkt als: Jesse Cook, Gipsy Kings, pop. Het repertoire van The Loopfactory bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Loopfactory krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

The Loopfactory hanteert een richtprijs van €300 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.