A.F.S.I.B.

  (12)

Estimation € 0

Envoyez un message personnel à A.F.S.I.B.

Vérifier la disponibilité
A.F.S.I.B., Rock, Punk, Coverband band

Musique

Barbie Girl (live Durango s...

Ballad of Tetteuh (live Dur...

Inside (live Durango sessie...

Avis

Par sur 06/09/2023

Heb die gasten leren kennen toen ze in een lokale pub een optreden gaven in het begin was het wat wennen omdat ik de covers wel kende maar ze geven er persoonlijke toest aan eenmaal dit mij doordrong begon ik het wel goe te vinden.Het was een top optreden en ik besloot die mannen te laten spelen bij ons,en ik kreeg van veel mensen een duim omdat ze dit ook wel goe vonden.Dus voe een gek feestje zeker es denken aan AFSIB die afkorting zal hij met plezier es uitleggen op het podium😁

Par sur 31/08/2023

Wij boekten A.F.S.I.B als afsluiter van ons 2de dag tijdens onze lokale kermis. Het was de perfecte afsluiter na een dag vol ambiance en plezier.
Ze rockten het dak van de tent eraf. De bandleden waren zeer professioneel en ruim op tijd aanwezig. Ook hun installatie was zeer uitgebreid en professioneel. Wanneer je ze boekt neem dan zeker de full package. Is zeker de moeite waard!!!
Wees maar zeker dat we de band nog wel eens zullen boeken voor een volgende gelegenheid.

Greetz Pieter

Par sur 21/06/2023

Wil je een meer dan geslaagd feestje met gegarandeerde ambiance en steengoeie muziek? Niet twijfelen en de plezante bende van A.F.S.I.B. nu direct nog boeken!

Contact

A.F.S.I.B., Rock, Punk, Coverband band

Envoyez un message si vous êtes intéressé(e) - Joeri

Pourquoi programmer des artistes avec Gigstarter?

Réservez gratuitement

Gigstarter ne facture aucun frais de réservation. Les artistes nous apportent leur soutien à travers la souscription optionnelle.

Tout est possible

On peut discuter de tout avec les artistes, de l'équipement sonore aux méthodes de paiement.

Aider l'artiste

Programmer un artiste améliore sa notoriété et vos retours aident les futurs organisateurs.


Gigstarter parle de A.F.S.I.B.

A.F.S.I.B. est un groupe de Mechelen. A.F.S.I.B. joue de la musique Rock, Punk & Grunge. A.F.S.I.B. a eu 16 réservations vérifiées avec Gigstarter depuis son inscription le 06/09/2021.

La musique de A.F.S.I.B. est influencée par . Le répertoire de A.F.S.I.B. se compose de reprises uniquement.

Les performances de A.F.S.I.B. sont appréciées. La note moyenne est de 4.6 sur 5 étoiles, basée sur 12 avis d'anciens clients.

A.F.S.I.B. a un prix de € 0 pour ses concerts. Gardez en tête que certains paramètres tels que l'équipement nécessaire et les frais de voyage peuvent augmenter le prix. N'hésitez pas à contacter l'artiste !