Aangename Gasten

  (6)
  • Band   /   Rotterdam (NL) / Gent (BE)
  • #Pop #Blues #Folk
  • Klinkt als Johnny Cash, Simon & Garfunkel, Jack Johnson, Bob Dylan, Manu Chao, Kings of Convenience, Coldplay, Leonard Cohen, Amy Winehouse, Boudewijn de Groot, Frank Sinatra, The Cure, Bill Withers, JJ Cale
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Aangename Gasten

Check beschikbaarheid
Aangename Gasten, Pop, Blues, Folk band

Aangenaam, wij zijn Wouter en Michiel.

Muziek

Johnny Cash

Simon & Garfunkel

Manu Chao

Reviews

Door op 25/11/2019

Wij hebben Michiel en Wouter gevraagd bij de 70ste verjaardag van onze vader werd te spelen. Dit was voor 20 man in een kleine zaal in een restaurant in Amsterdam centrum. Ze proeven de sfeer goed en spelen de muziek die past bij de gelegenheid. Ze zijn heel vriendelijk in de omgang en alles was erg goed geregeld!

Bedankt, iedereen vond het een erg leuke verjaardag, mede dankzij jullie!

Door op 29/10/2019

In augustus konden we op het 60ste verjaardagsfeest van onze mama genieten van een heel fijn optreden van Aangename Gasten. Wouter en Michiel waren heel stipt in het naleven van alle afspraken en trakteerden alle gasten met fijne liedjes en muziek. Ze wisten goed welke sfeer ze mochten en konden voorzien tijdens de receptie. Aangename Gasten zijn bijzonder aangenaam en een heel fijne meerwaarde aan elk feest! Merci Wouter en Michiel!

Door op 16/09/2019

Perfect op elkaar ingespeeld voor zowel zang als gitaar. Uitmuntende nummerkeuze. Ze brengen een ongelooflijk aangename sfeer mee. Een aanrader!

Contact

Aangename Gasten, Pop, Blues, Folk band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Michiel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Aangename Gasten

Aangename Gasten is een band uit Rotterdam (NL) / Gent (BE). Aangename Gasten speelt muziek in de genres Pop, Blues & Folk. Aangename Gasten heeft sinds de inschrijving op 29/06/2018 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Aangename Gasten klinkt als: Johnny Cash, Simon & Garfunkel, Jack Johnson, Bob Dylan, Manu Chao, Kings of Convenience, Coldplay, Leonard Cohen, Amy Winehouse, Boudewijn de Groot, Frank Sinatra, The Cure, Bill Withers, JJ Cale. Het repertoire van Aangename Gasten bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Aangename Gasten krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Aangename Gasten hanteert een richtprijs van €600 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.