Aangename Gasten

  (13)
  • Band   /   Gent / Rotterdam
  • #Pop #Coverband #Akoestisch
  • Klinkt als Manu Chao, Jack Johnson, Amy Winehouse, Britney Spears, The Cure, Johnny Cash, Simon & Garfunkel, ABBA, etc..
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Aangename Gasten

Check beschikbaarheid
Aangename Gasten, Pop, Coverband, Akoestisch band

Aangenaam, wij zijn Wouter en Michiel.

Muziek

Johnny Cash

Simon & Garfunkel

Manu Chao

Reviews

Door op 21/05/2023

Alle afspraken perfect nagekomen! Vriendelijke jongens, mooi repertoire, ze zorgden voor een aangename sfeer met een lach gebracht. Het heeft ons huwelijksfeest gemaakt. We boeken ze zeker terug. Super bedankt jongens! 🌹

Door op 04/03/2023

Alles was goed aan de 'Aangename gasten'! Vriendelijke jongens, goed contact, we hebben met iedereen een fantastische avond gehad. Erg genoten van hen en het sfeertje wat zij neer hebben gezet... Het zijn goede muzikanten, met een gevarieerd repertoire. Bij een volgend feest zouden wij ze zeker nog een keer uitnodigen! Alle lof!

Door op 19/10/2022

Deze aangename gasten doen hun artiestennaam alle eer aan! In september 2022 heb ik met hen samengewerkt naar aanleiding van een informele bedrijfsteambuilding. Tijdens ons eerste telefonisch gesprek leek al heel snel dat deze aangename gasten gewoon super aangenaam zijn om mee samen te werken. Het gevoel zat meteen goed! Ik wist toen nog niet hoe de avond zelf ging verlopen. Zou er gedanst worden? Wordt het puur tafelen? Dit ook zo aan de artiesten meegegeven waarop besproken werd dat naar gelang de ‘mood’ van de aanwezigen hier muzikaal op ingespeeld zou worden.

De avond zelf voelden ze perfect aan en brachten meteen de juiste sfeer tijdens ons diner. Er waren talloze stille momenten aan tafel, net omdat onze gasten van hun muzikaal talent, stem en verschijning aan het genieten waren.

Deze gasten zijn super!

Contact

Aangename Gasten, Pop, Coverband, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Michiel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Aangename Gasten

Aangename Gasten is een band uit Gent / Rotterdam. Aangename Gasten speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Akoestisch. Aangename Gasten heeft sinds de inschrijving op 29/06/2018 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Aangename Gasten klinkt als: Manu Chao, Jack Johnson, Amy Winehouse, Britney Spears, The Cure, Johnny Cash, Simon & Garfunkel, ABBA, etc... Het repertoire van Aangename Gasten bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Aangename Gasten krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

Aangename Gasten hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.