Wilt u dat artiesten u benaderen? Plaats een oproep!

Book bands, DJs and musicians

Plaats een oproep en deel enkele details van het evenement

Wij selecteren handmatig geschikte artiesten voor u

Uit de beschikbare artiesten kiest u de beste match

Plaats een oproep

Coverband huren & boeken voor jouw feest?

Feestelijk muziek daar houdt iedereen van. Op Gigstarter is er een breed scala aan acts te boeken die gepast zijn voor feesten en partijen. Door het brede aanbod weet je misschien nog niet wat je zoekt. Een coverband inhuren kan leuk zijn maar misschien weet je niet wat de alternatieven zijn. Na een beetje door ons bestand te hebben gebladerd zal het veel duidelijker zijn wat de juiste act is om te boeken.

Coverband inhuren

Bands die nummers exact na proberen te spelen staan bekend als coverbands. Op ons platform zijn verschillende bands te boeken die een groot cover repertoir spelen. De shows die deze muzikanten bieden zijn zeer geschikt voor bruiloften of andere evenementen. Het publiek kan meezingen op bekende hits en er kan veel gedanst worden. Er moet bij het boeken wel rekening worden gehouden met de ruimte die een coverband nodig heeft. Om een feestelijke show te kunnen geven zijn coverbands vaak grote formaties.

Drive in Show

Een Drive in DJ boeken is een goed alternatief voor de coverband als de locatie beperkingen heeft. Een DJ die dit aanbiedt heeft kan zowel geluid als licht meenemen en heeft minder ruimte nodig. Voor minder uitbundige feesten of kleinere locaties kan het inhuren van een DJ een uitkomst bieden. Deze DJs zijn door hun show minstens even feestelijk als een coverband en zijn een stuk goedkoper. Al zijn de twee uiteraard wel wat anders.

Feestmuziek boeken

Feestelijke muziek zoek je als je wilt dansen. Maar wat moet je boeken als je geen covers wilt horen en niet zo van de pop muziek bent? Er zijn veel bands op Gigstarter te vinden die geen covers spelen. Deze bands hebben ofwel zelf geschreven nummers of spelen wereldmuziek. Formeel gezien kunnen ze dus wel coveren, maar spelen geen pop nummers na, of geven een eigen interpretatie aan de liedjes. Deze feestelijke bands spelen funk, world of latin en zijn te boeken voor feesten zoals bruiloften of festivals.