Ambush

  (5)
  • Band   /   Halle
  • #Coverband #Rock #Hard Rock
  • Klinkt als Guns 'N' Roses, Van Halen, Bon Jovi, AC/DC, Joan Jett
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Ambush

Check beschikbaarheid
Ambush, Coverband, Rock, Hard Rock band

Ambush is een Classic Rock band met een knaller van een frontvrouw!

Ze brengen de energie en het rebellerend geluid terug van de grote rockbands uit de jaren 80, in combinatie met een setlist die echt iedereen aanspreekt!

De setlist bestaat uit bekende nummers die het publiek een nostalgisch gevoel geven en toch krachtig genoeg zijn om de boel op stelten te zetten en een dik feestje te bouwen!

Met een spetterende rock show onderbouwd met licht, vuur, rookeffecten en regelmatige vernieuwing van de set blijven ze voor een echt verrassingseffect zorgen.

Het publiek entertainen zit duidelijk in hun bloed want ze doen niets liever dan jullie een knaller van een avond te bezorgen!

Muziek

Living On A Prayer (Cover)

Born To Be Wild (Cover)

Rock The Night (Cover)

Reviews

Door op 27/05/2019

Nice gig, great musicians... Kortweg een geweldige band, ik zag en hoorde de 80' weer helemaal terug. Eigenlijk te goed voor deze wereld, zij verdienen zeker de grotere podiums.

Door op 30/01/2019

Geweldige gig van de female-fronted rock coverband AMBUSH.

Door op 18/12/2018

DEVILS ROCK FOR AN ANGEL (BAND12)
Een ware afterparty schoot uit zijn startblokken toen Ambush (23:35 tot einde) verscheen. Zangeres Sanne had een opmerkelijk goede stem en zei dat de eerste rij van het publiek vooral jong en wild was en de rijen erachter dat denken van zichzelf. Mooi gevonden al stond ik toen nog voor deze eerste rij mijn foto’s te maken ,(aldus andy maelstaf) (hmm). Ikzelf stond op de buitenlijn mee te genieten en met mijn heupen te zwieren gelijk de frontvrouw en te kijken naar de interactie van de fans en k'moet zeggen terwijl het al serieus laat begon te worden hadden de heren ,en vrouw de nodige vakkundigheid om een ietwat afgepeigerd publiek nieuw leven in te blazen. Met hun zessen lieten ze, met volle overgave, diverse covers uit een grote waaier van hardrock klassiekers op het intussen voldane publiek los. We hoorden onder andere nummers van Bon Jovi, Scorpions en Europe, maar ook hits als Eye Of The Tiger, Paranoid, Highway To Hell, Born To Be Wild of Breaking The Law ontbraken niet. Maar liefst 29 nummers bleven ze doorgaan tot groot jolijt van het publiek, dit is een band die goed te pruimen valt aldus mijn en anders mening want ik heb opinie rondgevraagd.Als je't mij vraagt ,,AMBUSH'' . Speciaal dank aan Brent Kerkhofs voor de proffessionele aanpak in het praktisch gedeelte van het organiseren van de groep.

Optredens van Ambush

Meer optredens

Contact

Ambush, Coverband, Rock, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Brent

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ambush

Ambush is een band uit Halle. Ambush speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Hard Rock. Ambush heeft sinds de inschrijving op 16/07/2017 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ambush klinkt als: Guns 'N' Roses, Van Halen, Bon Jovi, AC/DC, Joan Jett. Het repertoire van Ambush bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ambush krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Ambush hanteert een richtprijs van €800 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.