Violist Ara Hakobyan

  (7)
  • Soloartiest   /   Antwerpen
  • #Jazz #Klassiek #Folk
  • Klinkt als Stéphane Grappelli
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Violist Ara Hakobyan

Check beschikbaarheid
Violist Ara Hakobyan, Jazz, Klassiek, Folk soloartist

Welkom op mijn profiel! Ik stel mezelf even voor. Mijn naam is Ara Hakobyan en ik woon in Antwerpen, Mortsel. Ik ben een 50-jarige violist met + 35 jaar ervaring, ambitie én passie. Ik speel viool sinds mijn 5de en ik ben afgestudeerd aan het Komitas-staatsconservatorium van Jerevan (Armenië, waar mijn roots liggen). Mijn repertoire gaat van klassiek tot folk tot jazz tot bossanova tot pop.

LIVE MUZIEK VOOR: TROUW - CEREMONIE OPENINGSDANS - AVONDFEEST - BEDRIJFSFEEST - RECEPTIE - FESTIVAL - PRIVÉFEEST - PARKCONCERT - TUINFEEST - UITVAART - WIJKFEEST - BABYBORREL - DOOP - VERJAARDAG - RESTAURANT

De muziek kan als achtergrond dienen, maar tevens behoren ook voorstellingen tot de mogelijkheden.

Muziek

Jazz

Bossanova

Pop

Reviews

Door op 24/05/2023

Het contact met de violist was super goed en alle afspraken zijn correct verlopen. Wij danken Ara hartelijk voor de warme, romantische muziekklanken die hij met veel gevoel heeft laten weerklinken tijdens de tentoonstelling 'NEW ART RISE UP'. Het publiek sprak er vol lof over en heeft met hart en ziel ervan genoten. Nogmaals onze welgemeende dank voor die zeer mooie virtuose vioolmuziek . Onvergetelijk!

Door op 16/05/2023

Een super aangename kennismaking met de artiest Ara Hakobyan. Wij zijn zeer tevreden dat alle afspraken vlot en correct verlopen zijn. Oprecht danken wij de heer Ara voor de warme, romantische muziekklanken die hij heeft laten weerklinken tijdens de opening van de tentoonstelling 'NEW ART RISE UP'. Het publiek sprak er vol lof over en heeft met hart en ziel ervan genoten. Het is een waardevol feest geworden waarbij muziek en schilderkunst in schoonheid met elkaar werden verweven. Nogmaals onze welgemeende dank voor die prachtige, zeer gevoelige vioolmuziek. Onvergetelijk!

Door op 15/05/2023

Een fijne muzikale beleving met Ara. Alles verliep goed. Mijn echtgenote was zeer enthousiast, en ook veel andere aanwezigen - een extra verrassing voor het feestje van haar 50ste verjaardag. Reservatie en timing verliep vlot. Zijn muziek laat toe om ondertussen met de gasten toch nog gesprekken te blijven voeren. Ons evenement was wel buiten. ik vermoed dat het in een woonkamer of zaal iets minder luid wordt gespeeld. Dank u Ara voor de leuke avond waar jij hebt toe bijgedragen.

Contact

Violist Ara Hakobyan, Jazz, Klassiek, Folk soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - violist Ara

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Violist Ara Hakobyan

Violist Ara Hakobyan is een solo-artiest uit Antwerpen. Violist Ara Hakobyan maakt vooral muziek in de genres Jazz, Klassiek & Folk. Violist Ara Hakobyan heeft sinds de inschrijving op 03/09/2021 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Violist Ara Hakobyan klinkt als: Stéphane Grappelli. Het repertoire van Violist Ara Hakobyan bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Violist Ara Hakobyan krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Violist Ara Hakobyan hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.