Violist Ara Hakobyan

  (8)
  • Soloartiest   /   Antwerpen
  • #Jazz #Bossa nova #Klassiek
  • Klinkt als Stéphane Grappelli
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Violist Ara Hakobyan

Check beschikbaarheid
Violist Ara Hakobyan, Jazz, Bossa nova, Klassiek soloartist

NL: Welkom! Ik ben Ara Hakobyan, een 50-jarige violiste uit Antwerpen (België) met ruim 35 jaar ervaring. Afgestudeerd aan het Komitas Staatsconservatorium van Yerevan, bestrijk ik klassiek, folk, jazz, bossa nova en pop. Livemuziek voor diverse gelegenheden: bruiloft, bedrijfsfeest, uitvaart, etc., ik doe het allemaal. Mijn muziek kan als achtergrondsfeer dienen of als act op zich. Aarzel zeker niet om contact op te nemen.

ENG: Welcome! My name is Ara Hakobyan, a 50-year-old violinist from Antwerp (Belgium) with over 35 years of experience. Graduated from Komitas State Conservatory of Yerevan, I cover classical, folk, jazz, bossa nova and pop. Live music for various occasions: wedding, company party, funeral, etc., I do it all. My music can serve as a background atmosphere or as an act in itself. Please don't hesitate to contact me.

Muziek

Jazz

Bossanova

Pop

Reviews

Door op 25/12/2023

Het was een zeer goed optreden en we gaan deze sympathieke violist zeker nog eens terug vragen voor andere gelegenheden! Hij is ongelofelijk sterk in alle genres, van filmmuziek, over country , kerstliedjes! Hij kan alle genres! Het was een fantastische ervaring voor alle aanwezigen en ik kan iedereen die begeleidende muziek zoekt voor z'n feest of een optreden, Violist Ara Hakobyan aanraden. Ook de afspraken werden keurig nagekomen Top en nog eens top !!!!

Door op 24/05/2023

Het contact met de violist was super goed en alle afspraken zijn correct verlopen. Wij danken Ara hartelijk voor de warme, romantische muziekklanken die hij met veel gevoel heeft laten weerklinken tijdens de tentoonstelling 'NEW ART RISE UP'. Het publiek sprak er vol lof over en heeft met hart en ziel ervan genoten. Nogmaals onze welgemeende dank voor die zeer mooie virtuose vioolmuziek . Onvergetelijk!

Door op 16/05/2023

Een super aangename kennismaking met de artiest Ara Hakobyan. Wij zijn zeer tevreden dat alle afspraken vlot en correct verlopen zijn. Oprecht danken wij de heer Ara voor de warme, romantische muziekklanken die hij heeft laten weerklinken tijdens de opening van de tentoonstelling 'NEW ART RISE UP'. Het publiek sprak er vol lof over en heeft met hart en ziel ervan genoten. Het is een waardevol feest geworden waarbij muziek en schilderkunst in schoonheid met elkaar werden verweven. Nogmaals onze welgemeende dank voor die prachtige, zeer gevoelige vioolmuziek. Onvergetelijk!

Contact

Violist Ara Hakobyan, Jazz, Bossa nova, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - violist Ara

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Violist Ara Hakobyan

Violist Ara Hakobyan is een solo-artiest uit Antwerpen. Violist Ara Hakobyan maakt vooral muziek in de genres Jazz, Bossa nova & Klassiek. Violist Ara Hakobyan heeft sinds de inschrijving op 03/09/2021 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Violist Ara Hakobyan klinkt als: Stéphane Grappelli. Het repertoire van Violist Ara Hakobyan bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Violist Ara Hakobyan krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Violist Ara Hakobyan hanteert een richtprijs van €250 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.