Art de Vivre

Indicatie €200 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Art de Vivre

Check beschikbaarheid
Art de Vivre, Modern klassiek, Romantiek, Jazz soloartist

Hallo, ik ben een pianiste in hart en nieren. Ik speel al piano van mijn 8 jaar en ben ondertussen 46 jaar. Ik heb een klassieke opleiding gevolgd in Mechelen en ook in Hasselt. Mijn repertoire is breed, ik speel licht klassiek werk met een voorkeur voor de Franse componisten zoals Debussy, Satie en ook wel Spaanse muziek bv van Albeniz. Laten we zeggen dat het niet de doorsnee klassieke werken zijn die ik het liefste speel. Verder heb ik ook wat jazzy stukken, filmmuziek en hedendaagse componisten die ik speel, vooral vanuit Frankrijk. De sfeer van mijn muziek is rustig, speels en beeldend. Buiten werken van anderen, heb ik 15 eigen composities gemaakt voor piano, die ik heel graag wil delen met jullie.
Kortom, ik houd ervan mensen een gelukkig gevoel te geven, variatie te brengen in stijl maar toch telkens ook wel een rode draad in mijn performances te brengen.

Muziek

Vers L'infini

Alan Parson's Project- When...

In Dublin's fair city

Foto's

Reviews

Boek Art de Vivre en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Art de Vivre, Modern klassiek, Romantiek, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Anne-Marie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Art de Vivre

Art de Vivre is een solo-artiest uit 3590 Diepenbeek. Art de Vivre maakt vooral muziek in de genres Modern klassiek, Romantiek & Jazz. Art de Vivre heeft sinds de inschrijving op 02/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Art de Vivre klinkt als: Wim Mertens- Ludovico Enoudi. Het repertoire van Art de Vivre bestaat uit covers en eigen werk.

Art de Vivre hanteert een richtprijs van €200 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.