Carl Durant

  (4)

Indicatie €75 - €299

Stuur een persoonlijk bericht naar Carl Durant

Check beschikbaarheid
Carl Durant, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

"Cinematic pop-rock from Belgium with a soul found in San Diego" - Ed Sheeran meets Tom Waits for a jam in the coffeeshop with Jason Mraz serving lattes. Solo speelt Carl graag zijn eigen muziek in een luistervriendelijke omgeving zoals een koffieshop of huiskamer waar ook tijd is voor het verhaal achter de muziek. Voor café-shows of privé-feestjes blijft er tussen een basis van covers ook ruimte voor een passend eigen nummer (voorbeeldlijst met covers verkrijgbaar op aanvraag). 

Muziek

No Matter What

Silhouettes

Fires and Earthquakes

Foto's

Reviews

Door op 13/08/2018

Carl is een toffe gast en ongelooflijk muzikaal. Hij heeft ons een heerlijke avond bezorgd. Zijn repertoire is zeer volzijdig en hij heeft een zeer aangename stem. Hij kan erg goed zingen en begeleid zichzelf erg goed met zijn gitaar. We hebben heel erg van Carl en zijn muziek genoten.
Hij zingt zijn liedjes met erg veel gevoel wat het zeer speciaal maakt.
Wij zien Carl zeker nog eens terug.
Carl, bedankt nogmaals voor een geweldige avond!!

Door op 23/07/2018

Vlotte en correcte communicatie, toffe/sympathieke gast, bracht zowel covers als mooie eigen nummers. Merci Carl!

Door op 22/07/2018

Dit was de tweede keer dat Carl bij ons kwam optreden. Vanaf het begin hadden we een zeer goed contact. Hij is een super muzikant, die het publiek steeds opnieuw entertaint en tevreden stelt. We horen telkens positieve reacties van onze klanten. Bovendien is hij een zeer sympathiek persoon, die zijn liefde voor muziek overbrengt op een zeer authentieke en overtuigende manier. Kortom: een echte aanrader!

Contact

Carl Durant, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Carl

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Carl Durant

Carl Durant is een solo-artiest uit Leuven. Carl Durant maakt vooral muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Akoestisch. Carl Durant heeft sinds de inschrijving op 27/01/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Carl Durant klinkt als: Ed Sheeran, Milow, REM, U2, Bazart, Jason Mraz. Het repertoire van Carl Durant bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Carl Durant krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Carl Durant hanteert een richtprijs van €75 - €299 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.