CEDICCI

  (1)
  • DJ   /   Mechelen/Luik
  • #Techno #House #Dance
  • Klinkt als Charlotte De Witte, Amelie Lens, Pan Pot, Yves Deruyter, Dont blink, Medusa, camelphat
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €199 - €1499

Stuur een persoonlijk bericht naar CEDICCI

Check beschikbaarheid
CEDICCI, Techno, House, Dance dj

Ervaring: 30 jaar @ clubs, discotheken, feestzalen, pubs, evenementen, radio ...Gespeeld in: Mechelen, De Panne, St-Katelijne Waver, Leuven, Blankenberge, Luik, Ans, Duffel, Oudenaarde, Brussel, Bornem, Puurs, Kortrijk, Hoeilaart, Tervuren, ... (België), Salou (Spanje), Liptovsky (Slowakije), Puerto Aventuras (Mexico) Italië, Frankrijk en Canada (op radio)
Belangrijkste muziekstijlen: Techno, (Retro) House, Tech House
Andere genres: Dance, Trance, EDM Big Room, 90's, 00's, allround

HET VERHAAL:
In de jaren 90 begonnen tijdens 'new beat' periode in een groep met vrienden. Opgegroeid met en als grote fan van de elektronische dansmuziek begon hij te werken als 'DJ Rave C' en later als 'Dj Cedric E.' in heel wat belgische clubs. Hij speelde ook nog niet zo lang geleden als gast-dj op feesten in België, Spanje, Slowakije, Italie en zelfs Mexico.
Tijdens de Covid-periode gewerkt aan een nieuw project, een nieuwe naam ... CEDICCI was geboren ;-)
Gespecialiseerd in de elektronische dansmuziek (EDM) zoals de house-muziek van de 90's - bekend als retrohouse (trance, techno, house, ...) en de huidige dance, techno, trance en house-muziek (Tech House / Deep House /…) .
De laatste jaren begon hij eveneens met het produceren van zijn eigen technotracks die nu beschikbaar zijn op internationale digitale muziekplatforms zoals iTunes, Deezer, Beatport, Amazon, Tidal,... In 2021 werden platencontracten getekend met Strohm Records (BEL), Skull Label (HUN) en Winked Records (ESP).
In 2020 en 2021, bereikten Cedicci's DJ mixes verschillende topposities in de MIXCLOUD trending charts, 1ste plaats: Techno Belgium trending chart, 1ste plaats House Belgium trending chart, 1ste EDM Belgium trending chart Verder ook nog meerdere malen in de top 20 te vinden wereldwijd (12de retro global trending chart, 18de underground global trending chart, 10de hard techno global trending chart,9de dark techno global trending chart, 6de EDM mix global trending chart)
Voor een feest, festival of evenement kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen met CEDICCI.Slechts voor 1 uur? Een set van 3 uur? Een volledige set voor de nacht? Het feest wordt geweldig!
Volg ook op instagram: https://www.instagram.com/djcedicci

Muziek

EDM - Bigroom DJ-mix by Ced...

Retrohouse by Cedicci

Techno Imperium by Cedicci ...

Reviews

Door op 27/11/2021

Cedicci was top! Ondanks dat het een last-minute feestje was en dat het beperkt was door de coronamaatregelen hebben we een onvergetelijke avond gehad! De communicatie met Cedicci verliep zeer vlot, afspraken netjes nagekomen, zeer professionele DJ-set up met een leuke lichtinstallatie erbij...we waren onder de indruk! Met een publiek van verschillende leeftijden vroegen we een mix van de laatste techno en de vroegere retrohouse van de 90's... En we kregen volledig wat we vroegen. Het is duidelijk dat deze dj een pak ervaring heeft. Sympathiek, sociaal en dikke pluim voor zijn inzet om ons feest tot een succes te maken. We kijken al uit naar een volgend feestje met Cedicci!

Contact

CEDICCI, Techno, House, Dance dj

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Cedric

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over CEDICCI

CEDICCI is een DJ uit Mechelen/Luik. CEDICCI draait muziek in de stijlen Techno, House & Dance. CEDICCI heeft sinds de inschrijving op 13/11/2020 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van CEDICCI klinkt als: Charlotte De Witte, Amelie Lens, Pan Pot, Yves Deruyter, Dont blink, Medusa, camelphat . Het repertoire van CEDICCI bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: CEDICCI krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

CEDICCI hanteert een richtprijs van €199 - €1499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.