COZIN

Indicatie €150 - €970

Stuur een persoonlijk bericht naar COZIN

Check beschikbaarheid
COZIN, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch band

De meisjes van COZIN maken droompop, gekenmerkt door hun 3-stemmige samenzang en een melancholische sfeer. De single “They Don’t Die” van hun debuutalbum BURST werd verschillende weken gedraaid op Radio 1. Op 12 oktober 2018 brachten ze een nieuwe single uit in samenwerking met Joss Stone’s producer Steve Greenwell.

COZIN was reeds te zien op verschillende podia, gaande van festivals en concertzalen tot intieme huiskamers (Vooruit, Laurentplein Gentse Feesten, Jonge Wolven, Leffingeleuren, De Vieze Gasten, Het Depot, De Paulusfeesten, Festival Dranouter, De Brielpoort and many more).

De songs zijn geschreven door Dorien Staljanssens, die zichzelf begeleidt op keys of gitaar. Aan haar zijde staan Muriel Boulanger op contrabas, en violiste Anne Van Steenwinkel. Live spelen ze regelmatig samen met drummer Jonathan Callens.

Muziek

They Don't Die

Pablo Neruda

The Bubble Is About To Burst

Reviews

COZIN heeft nog geen reviews.

Contact

COZIN, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Dorien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over COZIN

COZIN is een band uit Gent. COZIN speelt muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Akoestisch. COZIN heeft sinds de inschrijving op 30/08/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van COZIN klinkt als: First Aid Kit, Agnes Obel, The Staves. Het repertoire van COZIN bestaat uit covers en eigen werk.

COZIN hanteert een richtprijs van €150 - €970 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.