DAVINCIIE

  (1)
  • Band   /   Aarschot (België)
  • #Dance #Coverband #Pop
  • Klinkt als Rihanna Ellie Goulding Daft Punk Chaka Kan Moloko
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar DAVINCIIE

Check beschikbaarheid
DAVINCIIE, Dance, Coverband, Pop band

DAVINCIIE is een stijlvolle dance-rock coverband die superdansbare hits speelt met attitude en virtuositeit. Vaak starten we met 1 hit om halfweg er een andere bij te halen en tussendoor nog eens naar een andere te knipogen, allemaal in onze eigen coole "DAVINCIIE-stijl". Al dansend val je zo van de ene leuke verbazing in de andere. Bovendien zullen solo-momenten op onze instrumenten ook bij muzikanten of niet-dansers onder het publiek in de smaak vallen (check de promovideo maar klik door op het YOUTUBE logo rechtsonder, zo laadt hij veel sneller). DAVINCIIE beschikt bovendien over een eigen geluidsinstallatie en lichteffecten (lasers, spots, ...). Klik volop rond op dit profiel om ons nog beter te leren kennen (foto's, video, audio-fragmenten, de link naar onze Facebook-pagina, ...).

Muziek

Push up

Ain't Nobody

Sing it back

Reviews

Door op 18/04/2017

Sprankelende muziek en dito groep ! Een schitterende sound voor jong en oud. We werden 50 jaartjes jong (verjaardagsfeest) en we hebben genoten !!

Contact

DAVINCIIE, Dance, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Tommy

Gigstarter over DAVINCIIE

DAVINCIIE is een band uit Aarschot (België). DAVINCIIE speelt muziek in de genres Dance, Pop & Coverband. DAVINCIIE heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DAVINCIIE klinkt als: Rihanna Ellie Goulding Daft Punk Chaka Kan Moloko. Het repertoire van DAVINCIIE bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DAVINCIIE krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

DAVINCIIE hanteert een richtprijs van €500 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.