DAVINCIIE

  (4)
  • Band   /   Aarschot (België)
  • #Pop #Dance #Coverband
  • Klinkt als Rihanna Ellie Goulding Daft Punk Chaka Kan Moloko
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar DAVINCIIE

Check beschikbaarheid
DAVINCIIE, Pop, Dance, Coverband band

DAVINCIIE is een stijlvolle dance-rock coverband die superdansbare hits speelt met attitude en virtuositeit. Vaak starten we met 1 hit om halfweg er een andere bij te halen en tussendoor nog eens naar een andere te knipogen, allemaal in onze eigen coole "DAVINCIIE-stijl". Al dansend val je zo van de ene leuke verbazing in de andere. Bovendien zullen solo-momenten op onze instrumenten ook bij muzikanten of niet-dansers onder het publiek in de smaak vallen (check onze 3 videos maar klik door op het YOUTUBE logo rechtsonder, zo laden ze veel sneller). DAVINCIIE beschikt bovendien over een eigen geluidsinstallatie en licht- en andere effecten (lasers, spots, rookmachine...) om onze show ook visueel aantrekkelijk te maken. Klik maar eens goed rond op dit profiel om ons nog beter te leren kennen (foto's, video's, audio-fragmenten, de link naar onze eigen Facebook-pagina met nog meer info en nieuwtjes, ...). De lovende reviews liegen er niet om, niet twijfelen, gewoon boeken ;-)

Muziek

Sing it back

Lady

Ain't Nobody

Reviews

Door op 22/10/2017

Davinciie heeft opgetreden op onze bruiloft... een beetje rock, een beetje dans, en heel veel Davinciie! De band is echt erg leuk en ze zetten een heel goed sfeer neer! Ze zijn vooral super goed in een eigen draai geven aan populaire nummers en doen veel medley's waar een aantal liedjes van één artist of groep voorbij komen, en dit allemaal met hun bekende Davinciie "twist"! Contact met Davinciie ging ook heel fijn. Ze waren zeer professioneel en hebben zich goed aan hun afspraken gehouden. Setlist is van tevoren doorgenomen, en ze hebben zelfs een door ons gekozen nummer speciaal ingestudeerd... Heeeeeel gaaf! Davinciie, bedankt voor een heel bijzonder avond!

Door op 05/10/2017

Het contact was prima als ook de overeenkomst. Het optreden was heel goed. Veel enthousiast volk. TOP

Door op 21/08/2017

Een fijne mix van dancehits van nu en iets vroeger, met verve gebracht!

Contact

DAVINCIIE, Pop, Dance, Coverband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Tommy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DAVINCIIE

DAVINCIIE is een band uit Aarschot (België). DAVINCIIE speelt muziek in de genres Dance, Pop & Coverband. DAVINCIIE heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DAVINCIIE klinkt als: Rihanna Ellie Goulding Daft Punk Chaka Kan Moloko. Het repertoire van DAVINCIIE bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DAVINCIIE krijgt 3.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

DAVINCIIE hanteert een richtprijs van €500 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.