DAVINCIIE

  (6)
  • Band   /   Aarschot (België)
  • #Pop #Dance #Coverband
  • Klinkt als Rihanna Ellie Goulding Daft Punk Katy Perry Moloko Ariana Grande Chaka Kan
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar DAVINCIIE

Check beschikbaarheid
DAVINCIIE, Pop, Dance, Coverband band

DAVINCIIE is een stijlvolle dance-rock coverband die superdansbare hits speelt uit van de 80s tot nu en zich laat ondersteunen door een geweldige blacklight/led/laser/rookmachine show ! Vaak starten we met 1 dance-hit om er gaande weg nog wat anderen bij te halen. Al dansend val je zo van de ene leuke verbazing in de andere. Andere momenten waan je je dan weer op een rock-concert van de originele artiest waar de instrument-solo's je om de oren vliegen. En ook absolute intieme momenten creëren we met prachtige ballads voor bijvoorbeeld trouwfeesten. We designen de show lichtjes naar de precieze gelegenheid, da's ons succes. Uiteraard beschikken we voorts over een eigen geluidsinstallatie/geluidsman zodat je je als boeker echt nergens zorgen over moet maken. En dat alles aan een zo eerlijk mogelijke prijs.

Moet je dit geloven ? Tuurlijk niet ! Tijd om hieronder de geluidsfragmenten, foto's en video's te luisteren en bekijken (TIP : als ze niet goed laden, klik dan door op het Youtube logo rechtsonder, dan laden ze vaak wel) en de lovende reviews (zie lager) na te lezen. Ook via de Facebook link krijg je nog een pak leuke info en achtergrond en kan je deel uitmaken van onze community. We hopen dan ook jouw evenement weldra in vuur en vlam te zetten !!! See you soon, DAVINCIIE.

Muziek

Sing it back

Lady

Ain't Nobody

Reviews

Door op 20/05/2018

Snelle vlotte boeking. Band brengt sfeer zoals geen ander! Kortom, een echte aanrader om variatie op je festival te hebben.

Door op 11/05/2018

Leuke covers en voor elk wat wils, van zachte nummers tot het stevigere rock”werk” Top band in wording Ambiance verzekerd met deze groep 😊

Door op 22/10/2017

Davinciie heeft opgetreden op onze bruiloft... een beetje rock, een beetje dans, en heel veel Davinciie! De band is echt erg leuk en ze zetten een heel goed sfeer neer! Ze zijn vooral super goed in een eigen draai geven aan populaire nummers en doen veel medley's waar een aantal liedjes van één artist of groep voorbij komen, en dit allemaal met hun bekende Davinciie "twist"! Contact met Davinciie ging ook heel fijn. Ze waren zeer professioneel en hebben zich goed aan hun afspraken gehouden. Setlist is van tevoren doorgenomen, en ze hebben zelfs een door ons gekozen nummer speciaal ingestudeerd... Heeeeeel gaaf! Davinciie, bedankt voor een heel bijzonder avond!

Contact

DAVINCIIE, Pop, Dance, Coverband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Tommy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DAVINCIIE

DAVINCIIE is een band uit Aarschot (België). DAVINCIIE speelt muziek in de genres Pop, Dance & Coverband. DAVINCIIE heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DAVINCIIE klinkt als: Rihanna Ellie Goulding Daft Punk Katy Perry Moloko Ariana Grande Chaka Kan. Het repertoire van DAVINCIIE bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DAVINCIIE krijgt 4.1 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

DAVINCIIE hanteert een richtprijs van €500 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.