DAVINCIIE

  (11)
  • Band   /   Aarschot (België)
  • #Pop #Dance #Coverband
  • Klinkt als Rihanna Ellie Goulding Daft Punk Katy Perry Moloko Ariana Grande Chaka Kan
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar DAVINCIIE

Check beschikbaarheid
DAVINCIIE, Pop, Dance, Coverband band

DAVINCIIE is een stijlvolle danse-rock coverband (all pro-musicians) die superdansbare hits speelt van de 80s tot nu en zich laat ondersteunen door een geweldige blacklight/led/laser/rookmachine show ! Vaak starten we met 1 dance-hit om er gaande weg nog wat anderen bij te halen ("mini-medley's"). Al dansend val je zo van de ene leuke verbazing in de andere. Een beetje zoals een DJ maar dan met de energie die alleen een LIVE band kan brengen ! Andere momenten waan je je dan weer op een rock-concert waar de instrument-solo's je om de oren vliegen (en waar de muzikanten in het publiek hun hartje zullen aan ophalen !). En ook absolute intieme momenten creëren we met prachtige ballads. We designen de show lichtjes naar de precieze gelegenheid, da's ons succes (we openen trouwfeesten zelfs regelmatig met een verzoeknummer !). Je vindt ons dan ook zowel op kleine privé-feestjes/trouwfeesten tot de grotere festivals ! Uiteraard beschikken we over een eigen geluidsinstallatie/geluidsman en bieden we een "plus-DJ formule aan" zodat je je als boeker echt nergens zorgen over moet maken. En dat alles aan een zo eerlijk mogelijke prijs.

Moet je dit geloven ? Tuurlijk niet ! Tijd om hieronder de vele geluidsfragmenten, foto's, video's en lovende reviews te luisteren en bekijken (TIP : er zijn meerdere video's dus gewoon scrollen en als ze niet goed laden, klik dan door op het Youtube logo rechtsonder, dan laden ze vaak beter). Ook via de Facebook link krijg je nog een pak leuke info en achtergrond en kan je ons volgen in ons doen en laten ;-). We hopen dan ook jouw evenement weldra in vuur en vlam te zetten met onze feel-good grooves !!! See you soon, DAVINCIIE.

Muziek

Sing it back

Lady

Ain't Nobody

Reviews

Door op 04/09/2019

Davinciie werd geselecteerd aan de hand van beeld- en geluidsmateriaal op hun fbpagina en gigstarter. Dit is steeds een gok maar Davinciie lostte de verwachtingen helemaal in. Dansbare muziek waarbij het onmogelijk was om stil te blijven staan. Een aanrader!

Door op 22/10/2018

Snel en vlot contact van booking tot optreden. Snelle opstelling en professionele crew. Zo citeer ik daft punk "Harder, Better, Faster, Stronger" ;-)

Door op 21/08/2018

Davinciie brengt funky nummers op een originele manier. Stijlvol en zeer dansbaar. Ideaal voor in de latere uurtjes.

Contact

DAVINCIIE, Pop, Dance, Coverband band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Tommy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DAVINCIIE

DAVINCIIE is een band uit Aarschot (België). DAVINCIIE speelt muziek in de genres Pop, Dance & Coverband. DAVINCIIE heeft sinds de inschrijving op 31/03/2017 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DAVINCIIE klinkt als: Rihanna Ellie Goulding Daft Punk Katy Perry Moloko Ariana Grande Chaka Kan. Het repertoire van DAVINCIIE bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DAVINCIIE krijgt 4.1 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

DAVINCIIE hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.