DJ Cedric E.

  (5)
  • DJ   /   Mechelen - Luik
  • #Allround #Techno #Dance
  • Klinkt als Yves Deruyter, Adam Beyer, Armin Van Buuren, Charlotte De Witte, Martin Garrix, Tiësto, Steve Aoki, Camelphat
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €999

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Cedric E.

Check beschikbaarheid
DJ Cedric E., Allround, Techno, Dance dj

DJ Cedric E. vroeger ook nog bekend onder de naam DJ Rave C. Begon in de 90's als DJ te werken op verschillende plaatsen. Begon in Skylight (De Panne) en nadien oa in La Scala (Blankenberge), Rumba & Co (Leuven), Beethoven Club (Mechelen) maar ook op verschillende party's in België, Spanje (Bye Bye - Salou), Slovakije tot zelfs in Mexico. Gespecialiseerd in TECHNO, EDM , TRANCE en (RETRO)HOUSE, maar ook andere muziekgenres en ALL ROUND zijn reeds aan bod gekomen. Als producer zijn tracks van Dj Cedric E. tegenwoordig te vinden op de grootste internationale platforms zoals Beatport, iTunes, Spotify, Deezer, Amazon,...
Zin in een spetterende party? Op zoek naar een goede , ervaren DJ? contact me!

Muziek

Techno Vibes by Dj Cedric E.

Big Room EDM mix 2018 I by ...

Progressive House by Dj Ced...

Reviews

Door op 21/09/2019

Zeer vlotte communicatie, afspraken 100% in orde, zeer aangename man.Heeft de pannen van het dak gespeeld,weet jongeren in beweging te krijgen, voelt zijn publiek zeer goed aan. TOP kerel.Wij gaan zeker nog samenwerken.

Door op 09/09/2019

Cedric was heel geïnteresseerd in het evenement en werkte mee met ons om er een geslaagde SponsorsWim van te maken. Een DJ met het hart op de juiste plaats.

Door op 02/09/2019

We waren uitermate tevreden over DJ Cedric.E. Het contact met Cedric verliep prettig en vlot en hij had heel snel door welke muziekstijl we graag wilden. Hij heeft dat ook perfect uitgevoerd! Dank voor de prettige samenwerking, ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

Contact

DJ Cedric E., Allround, Techno, Dance dj

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Cedric

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Cedric E.

DJ Cedric E. is een DJ uit Mechelen - Luik. DJ Cedric E. draait muziek in de stijlen Allround, Techno & Dance. DJ Cedric E. heeft sinds de inschrijving op 01/02/2018 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Cedric E. klinkt als: Yves Deruyter, Adam Beyer, Armin Van Buuren, Charlotte De Witte, Martin Garrix, Tiësto, Steve Aoki, Camelphat . Het repertoire van DJ Cedric E. bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Cedric E. krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

DJ Cedric E. hanteert een richtprijs van €175 - €999 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.