DJ Cedric E.

  (2)
  • DJ   /   Mechelen - Luik
  • #Techno #House #Electronic
  • Klinkt als Yves Deruyter, Adam Beyer, Armin Van Buuren, Charlotte De Witte, Martin Garrix, Franky Jones
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €999

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Cedric E.

Check beschikbaarheid
DJ Cedric E., Techno, House, Electronic dj

DJ Cedric E. vroeger ook nog bekend onder de naam DJ Rave C. Begon in de 90's als DJ te werken op verschillende plaatsen. Begon in Skylight (De Panne) en nadien oa in La Scala (Blankenberge), Rumba & Co (Leuven), Beethoven Club (Mechelen) maar ook op verschillende party's in België, Spanje (Bye Bye - Salou), Slovakije tot zelfs in Mexico. Gespecialiseerd in TECHNO, EDM , TRANCE en (RETRO)HOUSE, maar ook andere muziekgenres zijn reeds aan bod gekomen. Ook als producer zijn tracks van Dj Cedric E. te vinden op de grootste internationale platforms zoals Beatport, iTunes, Spotify, Deezer, Amazon,...
Zin in een spetterende party? Op zoek naar een goede , ervaren DJ? contact me!

Muziek

Big Room EDM mix 2018 I by ...

Progressive House by Dj Ced...

Reviews

Door op 06/01/2019

Bij deze wil ik Dj Cedric bedanken om onze oudjaarsavond party tot een succes te maken. Er werd rekening gehouden met al onze wensen en het contact was vlot en soepel. De gasten spreken nu nog over de indrukwekkende licht en laserinstallattie die de dj bijhad en gebruikt heeft. Indien we in de toekomst een nieuw evenement organiseren zullen we zeker weer contact opnemen. Met vriendelijke groeten, Kurt

Door op 24/09/2018

Toffe DJ, last minute geboekt en super vriendelijk geweest... snel gereageerd, duidelijke afspraken gemaakt, op tijd aangekomen met heel professioneel grief. Hij heeft ook rekening gehouden met onze keuze van muziek 😉.
Dartelijk dank Cedric!
Mvg, Diana

Contact

DJ Cedric E., Techno, House, Electronic dj

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Cedric

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Cedric E.

DJ Cedric E. is een DJ uit Mechelen - Luik. DJ Cedric E. draait muziek in de stijlen Techno, House & Electronic. DJ Cedric E. heeft sinds de inschrijving op 01/02/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Cedric E. klinkt als: Yves Deruyter, Adam Beyer, Armin Van Buuren, Charlotte De Witte, Martin Garrix, Franky Jones. Het repertoire van DJ Cedric E. bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Cedric E. krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

DJ Cedric E. hanteert een richtprijs van €175 - €999 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.