Elsy M

  (7)

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Elsy M

Check beschikbaarheid
Elsy M, Pop, Coverband, Schlager soloartist

Kwaliteit en ambiance met all-round zangeres Elsy M
Organisatoren die een beroep doen op all-round zangeres Elsy M zijn verzekerd van een kwalitatief hoogstaand optreden en ambiance. Elsy M kan heel veel genres aan, kan fantastisch interpreteren en is zeker niet de zoveelste schlagerartiest die naar een micro grijpt. Met haar drie Nederlandstalige singles ‘Mooi is het leven met jou’, ‘Als jij maar bij me bent’ en het van Ment TV bekende nummer ‘Ik hou van jou steeds meer’ (met tekst van Johan Verminnen en muziek van Paul Pans), toont Elsy M haar verscheidenheid.
Haar veelzijdigheid bewijst Elsy M nog veel meer met nummers als ‘I want to break free’, ‘Unchained melody’, ‘Make you feel my love’, ‘Een beetje verliefd’, ‘De roos’, ‘Venus’, ‘I can see clearly now’, ‘Dag vreemde man’, ‘Dit is de allereerste keer’, ‘Stand by your man’, ‘Amando’, Man! I Feel Like a Woman, Leaf your head on, The Show Must Go On en zovele andere Nederlandstalige en wereldhits.
Elsy M past voortdurend haar programma aan en is zowel geliefd bij een gemengd publiek als bij senioren. Een mooie, krachtige stem, die zeer gevoelig weet te interpreteren, is een garantie, een ware certitude voor een geslaagd evenement.

De clip van "Ik Hou Van Jou Steeds Meer was en is te zien op MENT TV.

Op 11.05.2019 bracht Elsy M haar nieuwste single "Niets te geven" uit. Het nummer is meteen herkenbaar en scoort reeds hoog in de verschillende hitlijsten van zowel België als Nederland

Muziek

Summertime

Niets Te Geven

Make you feel my love - Adèle

Reviews

Door op 17/12/2018

perfect over de ganse lijn

Door op 27/11/2018

Het optreden van Elsy M was buitengewoon fantastisch, de zaal werd compleet op zen kop gezet, ambiance ten top. Ook de afspraken werden volledig nagekomen het was een fijne samenwerking waarvoor hartelijk dank.

Door op 09/09/2018

Een heel vriendelijke dame! Een goeie zangeres en een goeie interactie met het publiek. Ambiance verzekerd dus!

Contact

Elsy M, Pop, Coverband, Schlager soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Elise

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Elsy M

Elsy M is een solo-artiest uit Gingelom. Elsy M maakt vooral muziek in de genres Pop, Coverband & Schlager. Elsy M heeft sinds de inschrijving op 24/01/2018 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Elsy M klinkt als: Allround. Het repertoire van Elsy M bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Elsy M krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Elsy M hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.