EpiSphere

Indicatie €400 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar EpiSphere

Check beschikbaarheid
EpiSphere, Jazz, Wereldmuziek, Easy Listening band

De multiculturele band EpiSphere werd in 2013 gevormd door componist-percussionist Marco Epis*. EpiSphere brengt 100% originele composities van Marco Epis en heeft een eigen stijl die niet zomaar onder één label past. In de nummers hoor je zowel fusion, jazz, wereldmuziek, funk... andere composities zijn dan weer soundtrackgevoelig met hoge loungewaarde. Alles is smaakvol gekruid met combinaties van verfijnde percussie.
In 2014 begint EpiSphere live concerten te spelen. De band groeit en met de Russische tenor sax die er later dat jaar bij komt, is de sound van EpiSphere compleet. Het resultaat mag er zijn!
Momenteel werkt EpiSphere ook aan een vocaal repertoire en aan een etnische touch, veelbelovend!

EpiSphere past binnen elk budget en bij elke gelegenheid: Sfeervol als trio bij een gezellig intiem concert (ook huiskamerconcerten) of volgens vraag met meer muzikanten voor grotere events.

EpiSphere line-up:
Marco Epis (IT) - composities, percussie, drums
Katrin Vandeputte (BE) - toetsen
Artur Medvedev (RU) - tenor- en electronische sax
Afrim Jahja (AL) - gitaren

EpiSphere speelde reeds in een uitverkochte Jazzzolder in Mechelen, het STUK, JazzOra en De Blauwe Kater Leuven, 2x in het CC Het Gasthuis Aarschot, Sounds Jazz Club Brussel, De Kruitfabriek Vilvoorde, OPEK Leuven, werd in 2015 en 2017 geselecteerd door Muziekmozaïek voor de jazz finale op het Luisterplein tijdens de Gentse Feesten, speelde verder op Cultuurmarkt Antwerpen, TingaTinga festival Liedekerke, Listwaar Oud-Heverlee, Jazztival Haacht, Zomerpodium Zwijndrecht ...

* Marco Epis kreeg les van o.a. Nippy Noya, Bruno Castelucci en Alex Acuña. Hij speelde met Cubanen, Brazilianen, Afrikanen, Turken en Egyptenaren en ook o.a. met Michel Herr, Richard Rouselet, Jan De Haas, Hilde Vanhove, Gino Latucca, Paolo Radoni, Pietro Lacirignola, Freddy Sunder, Jan Hautekiet,... Marco is ook veel gevraagd als drummer of percussionist om te spelen bij studio opnames.

Muziek

EpiSphere trio medley

live medley Aglaia en Life ...

live medley Waves en Aglaia

Reviews

Boek EpiSphere en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

EpiSphere, Jazz, Wereldmuziek, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Marco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over EpiSphere

EpiSphere is een band uit Haacht. EpiSphere speelt muziek in de genres Easy Listening, Wereldmuziek & Jazz. EpiSphere heeft sinds de inschrijving op 02/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van EpiSphere klinkt als: combinatie van smoothjazz tot fusion... Urban Knights, Yellowjackets, Azymuth .... Het repertoire van EpiSphere bestaat uit alleen eigen werk.

EpiSphere hanteert een richtprijs van €400 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.