Joe Bailar

  (7)
  • DJ   /   Rotterdam
  • #Deep house #Easy Listening #Electronic
  • Klinkt als Bakermat, Tube & Berger, Fritz Kalkbrenner, Hraach, Nico Stojan, Atjazz, Whilk & Miskey
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Joe Bailar

Check beschikbaarheid
Joe Bailar, Deep house, Easy Listening, Electronic dj

Joe Bailar plays trumpet with warm Deep House. Performed at the Amsterdam Dance Event in 2018 and finished second in the Artist of the Year competition 2018. A promise to keep an eye on.

Valued by young and old by the combination of electronic music with a live instrument.

Has been playing trumpet for 25 years and making electronic music for 20 years. Released own productions on Spotify and iTunes. Works regularly with other musicians and vocalists.

As a DJ with trumpet, he also performs live shows and participates in theater productions.

Muziek

I'm Surprise - Angelo Ferre...

How Sex Changes Things - Lo...

Alcatraz (Jimpster Dub) - K...

Reviews

Door op 01/07/2019

ik heb Joe Bailer op mn eigen festival party gehad op 29/06 , zijn set was geweldig iedereen voelde zich door zijn klanken even in een zomerse rlx'te sweer waar je gewoon blij van wordt , ruim 4 uur Tjill maar zeker niet eentonig , hij wist precies mijn gasten tussen de 20 en 55 jaar goed te vermaken .
ik ben erg blij met mijn keuze voor Joe op mijn feest en kan het iedereen aanraden , [en hij is ook nog gewoon een aardige gast in de omgang] al met al gewoon een dikke 10.
Voor mij was dit de eerste keer maar weet zeker dat het niet de laatste keer zal zijn.

Door op 10/12/2018

Joe sloot de Gigstarter Artist of the Year Final af in stijl! Met een pakkende set waar jong en oud op konden dansen en als grote troef neemt hij ook zijn trompet mee voor het live element. Gave show voor elk soort event!

Door op 30/10/2018

Joe Bailar heeft gedraaid op ons evenement 'ADE Afterwork by Gigstarter'. Een evenement dat was opgenomen in de officiële line up van Amsterdam Dance Event. Joe Bailar kwam op tijd op de locatie en maakte alle afspraken na. Hij voelde perfect de sfeer aan en speelde daar goed op in met zijn trompet. De combinatie van deep house met trompet was een groot succes bij alle gasten. Mede door Joe Bailar was ons evenement een groot succes!

Contact

Joe Bailar, Deep house, Easy Listening, Electronic dj

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Evert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joe Bailar

Joe Bailar is een DJ uit Rotterdam. Joe Bailar draait muziek in de stijlen Deep house, Easy Listening & Electronic. Joe Bailar heeft sinds de inschrijving op 08/03/2019 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joe Bailar klinkt als: Bakermat, Tube & Berger, Fritz Kalkbrenner, Hraach, Nico Stojan, Atjazz, Whilk & Miskey. Het repertoire van Joe Bailar bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Joe Bailar krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Joe Bailar hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.