Kalinka Ensemble

  (10)
  • Ensemble   /   Gent
  • #Akoestisch #Gipsy #Chanson
  • Klinkt als André Rieu - Stéphane Grappelli
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1300

Stuur een persoonlijk bericht naar Kalinka Ensemble

Check beschikbaarheid
Kalinka Ensemble, Akoestisch, Gipsy, Chanson ensemble

Kalinka is een akoestisch ensemble rond violist Pal Szomora. Zowat alle bekende (en ook minder bekende) melodieën kent hij van buiten, en speelt hij op aanvraag.

De muzikanten bewegen zich mobiel tussen het publiek, het niveau en de kwaliteit van de muziek zijn hoogstaand.

Gaandeweg evolueert achtergrondmuziek naar volle ambiance, en toch niet te luid want het orkest speelt meestal zonder geluidsversterking (tenzij die echt noodzakelijk is).

Accordeon, gitaar en contrabas begeleiden. Ook het cymbalom, een prachtig instrument dat vooral in de zigeunermuziek gebruikt wordt, is een mogelijkheid.

De volledige bezetting is kwartet - een trio volstaat voor kleinere feestjes - en ook duo kan.

Zigeunerensemble Kalinka musiceert ter gelegenheid van uw huwelijksmis, bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum, receptie, walking dinner, seminarie, of elk ander privéfeest.

Alle muziekgenres komen aan bod, zoals Slavische muziek, Hongaarse csardas, Balkan muziek, licht klassiek, Frans chanson, Argentijnse tango, Vlaamse of Hollandse meezingers, gipsy jazz, operette, evergreens.

Ook als podiumact wordt Kalinka vaak geboekt in binnen- en buitenland, op festivals, als podiumconcert, of voor een thema-avond.

Het orkest kan uitgebreid worden met een violiste, meerdere violisten, of andere instrumenten.

Muziek

Mayi tziganatchki

Lara's Theme (Doctor Zhivago)

Indifférence (accordeon)

Foto's

Reviews

Door op 26/04/2024

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de oprechte en pure muziek, het heeft onze samenkomst opgetild en mee gedragen op een mooie manier, jullie ederlezi was ook prachtig! Dankjewel, en ook mijn vrouw vond het van waar zij nu is magnifiek!
Alles was perfect!

Door op 13/12/2023

Kalinka Ensemble heeft ons feestje echt naar een hoger niveau getild! De muziek was geweldig, echt genieten. In het begin discreet en op de achtergrond, maar daarna speelden zij op verzoek, de sfeer was geweldig.

Door op 27/10/2023

Het contact met de artiest was heel vlot, de afspraken zijn nagekomen, echt professionele muzikanten die weten waar ze mee bezig zijn, ze spelen bijna alles wat je maar kan bedenken, en het vloeit er als vanzelf uit, heel natuurlijk allemaal.

Contact

Kalinka Ensemble, Akoestisch, Gipsy, Chanson ensemble

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Herman

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble is een ensemble uit Gent. Kalinka Ensemble speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Gipsy & Chanson. Kalinka Ensemble heeft sinds de inschrijving op 31/07/2022 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kalinka Ensemble klinkt als: André Rieu - Stéphane Grappelli. Het repertoire van Kalinka Ensemble bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Kalinka Ensemble krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Kalinka Ensemble hanteert een richtprijs van €600 - €1300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.