Kiki Mettler

  (38)

Indicatie € 150

Stuur een persoonlijk bericht naar Kiki Mettler

Check beschikbaarheid
Kiki Mettler, Singer-songwriter, Easy Listening, Akoestisch soloartist

POPRONDE 2017, PopEi TOP TALENT, Winnares Singer Songwriter Challenge!'

Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien.

Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café) en Club Dauphine (Amsterdam). Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge en uitgeroepen tot Top Talent van PopEi. Eind 2016 bracht ze haar eerste single uit, die werd geschreven door Rob Crosby (songwriter van o.a. The Common Linnets & Lady Antebellum). Op dit moment werkt ze samen met band aan haar debuut EP die ze op 26 mei zullen releasen!

Muziek

Feathers or Wings

Hope

Fly

Reviews

Door op 13/01/2018

Kiki heeft op onze trouwdag de ceremonie gezongen en tijdens het diner. En ze is fantastisch. Zo’n mooie stem, iedereen kreeg kippenvel tijdens onze ceremonie. En het diner werd door Kiki prachtig omlijst. Ze denkt fijn mee over de nummers en het is erg leuk dat ze ook haar eigen nummers heeft gezongen. Kortom een aanrader! 😀

Door op 21/11/2017

Kiki is een ambitieus aanstormend talent. Zij heeft het publiek op innemende wijze weten te vervoeren met mooie, kleine liedjes van eigen hand.

Door op 15/11/2017

Kiki is een lieve, aardige maar tegelijkertijd ook professionele meid. Goed contact, snelle respons en enorm positief ingesteld!
Optreden is erg goed. Prachtige stem met mooie nummers en tussendoor open en eerlijk. Aanrader!

Optredens van Kiki Mettler

Meer optredens

Contact

Kiki Mettler, Singer-songwriter, Easy Listening, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Kiki

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kiki Mettler

Kiki Mettler is een solo-artiest uit Sint-Oedenrode. Kiki Mettler maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Singer-songwriter & Akoestisch. Kiki Mettler heeft sinds de inschrijving op 11/05/2017 in totaal 99 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kiki Mettler klinkt als: Singer Songwriter, PopEi Top Talent, Winnares Singer Songwriter Challenge. Het repertoire van Kiki Mettler bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Kiki Mettler krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 38 reviews.

Kiki Mettler hanteert een richtprijs van € 150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.