Lesco

  (15)
  • Band   /   Hamme
  • #Coverband #Entertainment #Allround
  • Klinkt als Faithless, A-HA, Avicii, Liquido, De Kreuners, Bon Jovi, Van Halen, J. Geils Band, Fleetwood Mac, The Romantics, The Monkees, ABBA, Lenny Kravitz
  • 34 geverifieerde boekingen

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Lesco

Check beschikbaarheid
Lesco, Coverband, Entertainment, Allround band

Wij zijn een party coverband die opgericht is in 2016 met leden uit Sint-Amands, Hamme en Denderbelle. Dat betekent echter niet dat we enkel rond de kerktoren spelen, want ze kennen ons al van Leuven tot West-Vleteren. Ja inderdaad, door ons jeugdig enthousiasme en onze setlist met pop- en rockcovers van vroeger en nu, zetten we in heel België elke dansvloer in vuur en vlam.

Muziek

Oldies Medley (Live)

Chris Lomme - De Kreuners (...

Kryptonite - 3 Doors Down (...

Reviews

Door op 08/09/2021

Zeer vlotte boeking en probleemloos alle praktische zaken kunnen afhandelen - ook de opstelling en soundcheck verliep probleemloos. Alles was klaar om er een top optreden van te maken en dat werd het ook. Ik moest niet meer overtuigd worden maar alle 90 gasten waren unaniem : top prestatie !!!

Door op 01/09/2021

Sterk optreden in Dorpshuis Vrededaal te Puurs-Sint-Amands. Lesco zorgde met een prachtige playlist voor sfeer en beweging van begin tot einde. Absolute aanrader!

Door op 23/08/2021

Lesco heeft ons een ONVERGETELIJKE (huwelijks)avond bezorgd. Iedereen, jong en oud waren echt enorm te spreken over de energie die ze met zich meebrengen. Woorden schieten bij ons tekort. Ze hebben gebracht wat we gehoopt hadden maar niet konden van dromen. Bedankt LESCO! Aan iedereen die twijfelt tussen één of meerdere coverbands, niet doen.

Optredens van Lesco

Meer optredens

Contact

Lesco, Coverband, Entertainment, Allround band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Lesco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lesco

Lesco is een band uit Hamme. Lesco speelt muziek in de genres Coverband, Entertainment & Allround. Lesco heeft sinds de inschrijving op 21/12/2018 in totaal 34 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lesco klinkt als: Faithless, A-HA, Avicii, Liquido, De Kreuners, Bon Jovi, Van Halen, J. Geils Band, Fleetwood Mac, The Romantics, The Monkees, ABBA, Lenny Kravitz. Het repertoire van Lesco bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Lesco krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Lesco hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.