Lesco

  (7)
  • Band   /   Hamme
  • #Coverband #Entertainment #Allround
  • Klinkt als Liquido, De Kreuners, Van Halen, J. Geils Band, The Romantics, The Monkees, Spring, Xink!,
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Lesco

Check beschikbaarheid
Lesco, Coverband, Entertainment, Allround band

Wij zijn een coverband die opgericht is in 2015 met leden uit Sint-Amands, Hamme en Denderbelle. Dat betekent echter niet dat we enkel rond de kerktoren spelen, want ze kennen ons al van Leuven tot West-Vleteren. Ja inderdaad, door ons jeugdig enthousiasme en onze setlist met pop- en rockcovers van vroeger en nu, zetten we in heel België elke dansvloer in vuur en vlam.

Muziek

Oldies Medley (Live)

Chris Lomme - De Kreuners (...

Kryptonite - 3 Doors Down (...

Reviews

Door op 14/10/2019

Wij zijn zeer tevreden met hun optreden. Communicatie voor het optreden liep zeer vlot. Optreden bracht zeer veel sfeer onder de aanwezigen. De visitekaartjes gingen vlot de broekzak in dus het optreden werd zeker gesmaakt door de menigte. Ik zou zeggen tot volgende keer!

Door op 30/09/2019

Ik kan gewoon niks negatiefs bedenken. Dus top op alle vlak

Door op 23/09/2019

Groep was tijdig op de afspraak, was flexibel met de uurregeling. De show was ideaal voor ons feest en was een absolute meerwaarde, hadden ze wat meer nummers dan hadden ze zeker nog een tijdje kunnen doorgaan. Er was vooral een goede en positieve sfeer, je ziet dat de bandleden met veel plezier en goesting doen wat ze doen. Op ons feest waren er leeftijden van 16-86j. en iedereen vond het een plezier om naar te kijken. Het contact was zeer hartelijk en aangenaam en nadien hebben ze nog wat met ons mee gefeest wat zeker niet storend was. Bij een eventueel volgende feest zullen we zeker opnieuw aan hen denken. Fijne groeten van de familie Devos-Aernout

Contact

Lesco, Coverband, Entertainment, Allround band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Lesco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lesco

Lesco is een band uit Hamme. Lesco speelt muziek in de genres Coverband, Entertainment & Allround. Lesco heeft sinds de inschrijving op 21/12/2018 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lesco klinkt als: Liquido, De Kreuners, Van Halen, J. Geils Band, The Romantics, The Monkees, Spring, Xink!,. Het repertoire van Lesco bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Lesco krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Lesco hanteert een richtprijs van €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.