Mondayitis

Indicatie €50 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Mondayitis

Check beschikbaarheid
Mondayitis, Akoestisch, Indie Rock, Alternatief band

Mondayitis staat voor een eigen, eerlijke, intense alternatieve stijl. Het echte gevoel primeert, en staat ver weg van ‘designrock’. Af en toe met een donker randje, dat wel, maar net zo vaak met een flirterig motiefje. De groep bestaat uit Mathieu de Meyer (zang, gitaar), Samuel-Thomas Theys (gitaar) en Simon Neels (bas, contrabas). Hoewel de drie al een hele tijd samen muziek spelen en componeren, werd naar aanleiding van een sessie voor de Stad Brugge beslist om akoestisch verder te gaan. Deze nieuwe aanpak sloeg duidelijk aan bij het publiek én de muzikanten. De groep heeft tot nu toe één EP uitgebracht, ‘Sliding’, geproduceerd door Douwe Van Maele (Team William, Arquettes, The Tellers, ...). Er liggen nu plannen op tafel voor een tweede EP.

Contact

Mondayitis, Akoestisch, Indie Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Mathieu

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mondayitis

Mondayitis is een band uit Brugge. Mondayitis speelt muziek in de genres Akoestisch, Indie Rock & Alternatief. Mondayitis heeft sinds de inschrijving op 04/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mondayitis klinkt als: Mark Lanegan, The Cure, Violent Femmes, Dez Mona, Pete Doherty. Het repertoire van Mondayitis bestaat uit covers en eigen werk.

Mondayitis hanteert een richtprijs van €50 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.