Mystic Balance X Q-Lucas

  (4)
  • DJ   /   Internationaal
  • #Allround #Techno #House
  • Klinkt als Mystic Balance, Armin van Buuren, Victor Hawkings, Martin Garrix, Nicky Romero, Q-Lucas
  • 20 geverifieerde boekingen

Indicatie €70 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Mystic Balance X Q-Lucas

Check beschikbaarheid
Mystic Balance X Q-Lucas, Allround, Techno, House dj

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw evenement? Met Mystic Balance X Q-Lucas maak je er een geslaagde party van! Wij beschikken over een volledige licht- en geluidsinstallatie, maar indien er materiaal aanwezig is, kunnen we uiteraard aan een goedkopere prijs draaien. We kijken er alvast naar uit om jouw party af te maken!

Lucas G. en Senne F. of beter bekend als Mystic Balance X Q-Lucas zijn een internationaal DJ & Producer ensemble. Samen staan ze aan het hoofd van internationaal non-profit platenlabel Ghost Recordz International.

Senne & Lucas hebben beiden enkele hoogtepunten op hun naam staan. Zo hebben ze samen opgetreden in het grootste trampolinepark van België, SuperJump, maakten ze een jingle voor NPO KX en werd Lucas' nummer 'For The Nurses' gedraaid op Radio 2.

In 2021 werden Mystic Balance X Q-Lucas genomineerd voor 'DJ Of The Year 2021' door Gigstarter, waarbij ze 1ste eindigden in de stemronde. Uiteindelijk werden ze een ex-finalist in de online finale van het evenement.

Muziek

2022 Intro - Mystic Balance...

We Unite - Mystic Balance X...

Descendent (Leevoid Remix)

Reviews

Door op 13/10/2023

Het contact met dit jonge DJ duo verliep zeer professioneel. Ze zijn de afspraken goed nagekomen. Verzoeknummers waren opgenomen in hun afspeellijst. Ze stonden ook open voor aanvragen op de avond zelf. De dansvloer was heel de avond goed gevuld.

Door op 04/11/2022

Was top

Door op 14/04/2022

Samenwerking verliep erg vlot en heel professioneel.
Alle afspraken werden perfect nagekomen en ook de DJ-set was heel fijn!

Contact

Mystic Balance X Q-Lucas, Allround, Techno, House dj

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Lucas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mystic Balance X Q-Lucas

Mystic Balance X Q-Lucas is een DJ uit Internationaal. Mystic Balance X Q-Lucas draait muziek in de stijlen Allround, Techno & House. Mystic Balance X Q-Lucas heeft sinds de inschrijving op 09/01/2021 in totaal 20 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mystic Balance X Q-Lucas klinkt als: Mystic Balance, Armin van Buuren, Victor Hawkings, Martin Garrix, Nicky Romero, Q-Lucas. Het repertoire van Mystic Balance X Q-Lucas bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Mystic Balance X Q-Lucas krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Mystic Balance X Q-Lucas hanteert een richtprijs van €70 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.