Niveau Chapeau

  (88)
  • Ensemble   /   Reet
  • #Jazz #Funk #Blues
  • Klinkt als instrumentale versies van: Stevie Wonder, Jazzstandards, Michael Jackson, Bruno Mars, ...
  • 125 geverifieerde boekingen

Indicatie €390 - €490

Stuur een persoonlijk bericht naar Niveau Chapeau

Check beschikbaarheid
Niveau Chapeau, Jazz, Funk, Blues ensemble

GEEN OPTREDENS MOGELIJK tussen 9 SEP 2024 en 13 FEB 2025!

Instrumentale muziek .. ideaal voor huwelijken, recepties, jubileums, verjaardagen, wijkfeesten, tuinfeesten, openingen, bedrijfsfeesten, ...

Uitgebreid repertoire .. van jazz en blues over funk, soul, pop en ballades tot meezingers en kinderliedjes. Nummers op aanvraag mogelijk.

Familiaal karakter .. voor jong en oud

Het trio bestaat uit de tweeling Suus en Gijs en hun vader Dries. Suus en Gijs studeren Jazz aan het conservatorium in Gent. Dries heeft ervaring in tal van bands met bekende en minder bekende muzikanten.

Muziek

Tequila

Uptown Funk

Hallelujah

Reviews

Door op 13/07/2024

We hebben een heel gezellig feestje gehad. Zeker dankzij het optreden van niveau chapeau. Dat gaf een extra sfeer. De commentaren van onze gasten waren super positief. Voor een volgende feestje vragen we jullie zeker terug.

Door op 11/06/2024

De band was simpelweg top! Op tijd aanwezig, zowel buiten als daarna binnen gespeeld (in de pauze verplaatst). De muziek was fantastisch, precies zoals we gehoopt hadden. Gezellig tijdens het diner, feestelijk in de danszaal. Wij zouden ze meer dan aanraden voor een bruiloft

Door op 27/05/2024

Niveau Chapeau zorgde er voor dat onze heel lange feesttafel helemaal geslaagd was door hun mobiele opstelling. Ze speelden met veel muzikaliteit en plezier verschillende genres en er was ook plaats voor een verzoeknummer af en toe, tot zelfs een kleine jamsessie met de andere groep. Iedereen content!

Optredens van Niveau Chapeau

Meer optredens

Contact

Niveau Chapeau, Jazz, Funk, Blues ensemble

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Dries

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Niveau Chapeau

Niveau Chapeau is een ensemble uit Reet. Niveau Chapeau speelt muziek in de stijlen Jazz, Funk & Blues. Niveau Chapeau heeft sinds de inschrijving op 30/04/2018 in totaal 125 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Niveau Chapeau klinkt als: instrumentale versies van: Stevie Wonder, Jazzstandards, Michael Jackson, Bruno Mars, .... Het repertoire van Niveau Chapeau bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Niveau Chapeau krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 88 reviews.

Niveau Chapeau hanteert een richtprijs van €390 - €490 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.