Niveau Chapeau

  (82)
  • Ensemble   /   Reet
  • #Jazz #Funk #Blues
  • Klinkt als instrumentale versies van: Stevie Wonder, Jazzstandards, Michael Jackson, Bruno Mars, ...
  • 122 geverifieerde boekingen

Indicatie €390 - €490

Stuur een persoonlijk bericht naar Niveau Chapeau

Check beschikbaarheid
Niveau Chapeau, Jazz, Funk, Blues ensemble

Instrumentale muziek .. ideaal voor huwelijken, recepties, jubileums, verjaardagen, wijkfeesten, tuinfeesten, openingen, bedrijfsfeesten, ...

Uitgebreid repertoire .. van jazz en blues over funk, soul, pop en ballades tot meezingers en kinderliedjes. Nummers op aanvraag mogelijk.

Familiaal karakter .. voor jong en oud

Het trio bestaat uit de tweeling Suus en Gijs en hun vader Dries. Suus en Gijs studeren Jazz aan het conservatorium in Gent. Dries heeft ervaring in tal van bands met bekende en minder bekende muzikanten.

Muziek

Tequila

Uptown Funk

Hallelujah

Reviews

Door op 14/02/2024

Bijzonder aangenaam verliep het contact met de groep, waarbij alle afspraken vlot werden opgevolgd, maar bovenal bleek het de juiste keuze te zijn om beroep te doen op Niveau Chapeau met als doel het creëren van een muzikale achtergrond tijdens een receptie ter gelegenheid van mijn 80ste verjaardag. De genodigden zowel oud als jong hebben zonder uitzondering genoten van een gevarieerd muzikaal optreden. Lovenswaardige reacties deden de ronde. Het muzikaal talent van Niveau Chapeau lokte bij sommige aanwezigen zelfs een danspasje uit. Een groep die bij velen de goesting oproept om naar een vervolgoptreden te willen gaan.

Door op 13/01/2024

Dankzij de musicale aanwezigheid van Niveau Chapeau was de nieuwjaarsdrink van ons team eens zo geslaagd! Niveau chapeau speelt leuke, herkenbare & sfeervolle muziek op een 'entertainende' manier. Een absolute meerwaarde. Super blij dat ze aanwezig waren & ik zal niet twijfelen ze opnieuw uit te nodigen én aan te bevelen bij familie, vrienden & professionele relaties! Bedankt Dries, Suus & Gijs. Jullie waren top.

Door op 28/12/2023

Afgelopen weekend was ik getuige van een onvergetelijk concert van Niveau Chapeau. De instrumentale magie die ze op het podium brachten, was simpelweg adembenemend. De virtuositeit van elke muzikant was indrukwekkend, met bedreven saxofoonklanken, strakke drums en diepe baslijnen die samenkwamen in een perfect harmonisch samenspel.

Niveau Chapeau nam het publiek mee op een reis door diverse muzikale landschappen, variërend van opzwepende ritmes tot bedachtzame melodieën. De chemie tussen de bandleden was voelbaar en droeg bij aan de algehele impact van hun uitvoering. Het trio bewees met dit concert dat ze meesters zijn in het vertellen van verhalen zonder woorden.

Optredens van Niveau Chapeau

Meer optredens

Contact

Niveau Chapeau, Jazz, Funk, Blues ensemble

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Dries

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Niveau Chapeau

Niveau Chapeau is een ensemble uit Reet. Niveau Chapeau speelt muziek in de stijlen Jazz, Funk & Blues. Niveau Chapeau heeft sinds de inschrijving op 30/04/2018 in totaal 122 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Niveau Chapeau klinkt als: instrumentale versies van: Stevie Wonder, Jazzstandards, Michael Jackson, Bruno Mars, .... Het repertoire van Niveau Chapeau bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Niveau Chapeau krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 82 reviews.

Niveau Chapeau hanteert een richtprijs van €390 - €490 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.