Pussy Willow

  (8)
  • Band   /   Destelbergen
  • #Allround #Rock #Dance
  • Klinkt als Bon Jovi, Queen, Rammstein, Backstreet Boys, Blink182, Macklemore, 3 doors down, DJ Fresh, Madonna, Moby, Avicii
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €1600 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Pussy Willow

Check beschikbaarheid
Pussy Willow, Allround, Rock, Dance band

Coverband “Pussy Willow” brengt jullie in hoog tempo een wervelende show met “all-time” rock & dance songs van vroeger en nu.
De groep bestaat uit drie broers, een bassende “Godfather” en een Italiaans drumwonder vanuit het verre Napoli.
Donkere kroegen, immense festivalpodia, al uw events én private party’s, deze vijf “Pussy’s” deinzen voor niks terug! Beleef de “Rock-Rollercoaster”, gedrenkt in pure originaliteit, gecoverd in ware showcasestijl.

Muziek

Amerika

Fire

Thriftshop

Reviews

Door op 25/09/2019

De gevraagde kwaliteit werd geleverd tijdens het optreden op Leestjeskermis! Vooraf duidelijke en correcte afgespraken gemaakt en het optreden zelf was meer dan geslaagd! Topact en zeker een aanrader!

Door op 29/08/2019

Een review over Pussy Willow, niet makkelijk omdat ze niet te vergelijken zijn met vorige groepen die we al gehad hebben. Persoonlijk kende ik hen niet en had ik hen nog nooit gezien of gehoord. Maar, al van bij hun aankomst klikte het, super sympathieke gasten, correct in hun zaken, maar toch flexibel om zich af en toe aan te passen aan onverwachte situaties.
Toen ze aan hun set begonnen stond het plein goed vol, en al van bij het begin was iedereen mee, de muziekkeuze, de danseressen en de vele gadgets die gebruikt worden tijdens de show maken het geheel af. Super bedankt voor een mooie avond in Oostakker!

Door op 27/07/2019

Als organisator blik super tevreden terug op hun concert van gisterenavond. Waauw, wat een entertainment, wat een drive, wat een energie. Een absolute aanrader van elke organisator die op zoek is naar een betaalbare partyband. Tot volgend jaar, Pussy Willow
Ivan Saerens,
voorzitter Onder de Draak vzw
Gentse Feesten Sint-Baafs 2019

Contact

Pussy Willow, Allround, Rock, Dance band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - christian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pussy Willow

Pussy Willow is een band uit Destelbergen. Pussy Willow speelt muziek in de genres Allround, Rock & Dance. Pussy Willow heeft sinds de inschrijving op 02/01/2019 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pussy Willow klinkt als: Bon Jovi, Queen, Rammstein, Backstreet Boys, Blink182, Macklemore, 3 doors down, DJ Fresh, Madonna, Moby, Avicii. Het repertoire van Pussy Willow bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Pussy Willow krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Pussy Willow hanteert een richtprijs van €1600 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.