Roger Ambroos

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Roger Ambroos

Check beschikbaarheid
Roger Ambroos, Akoestisch, Americana, Country soloartist

klassiekers en zijn eigen originele composities.

Roger Ambroos is een singer-songwriter met een passie voor live muziek. Hij heeft zijn vak door de jaren heen aangescherpt, optredend voor een groot en klein publiek, en heeft zijn kenmerkende stijl van rauwe en emotionele akoestische optredens ontwikkeld.

Zijn nieuwste programma, "Stars in Bars", is een intieme en authentieke akoestische solo-act die Roger's vaardigheden als muzikant en verhalenverteller laat zien. In "Stars in Bars" brengt Roger zijn ervaring als straatmuzikant naar bars in het hele land en deelt hij zijn liefde voor muziek met publiek van alle achtergronden.

Roger's repertoire is divers en dynamisch. Hij covert klassieke rocklegendes als Neil Young, Bob Dylan, Billy Joel, Steve Miller en The Beatles, maar ook popklassiekers uit de 60’s en 80’s in een singer-songwriters-jasje.

Of hij nu optreedt in een gezellig hoekje van een plaatselijke bar of op een festival, Roger's optredens zijn altijd authentiek en vol emotie. Zijn shows zijn een bewijs van de kracht van muziek om mensen te verbinden.

Muziek

Heart Of Gold

The Loner

Sugar Mountain

Reviews

Boek Roger Ambroos en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Roger Ambroos, Akoestisch, Americana, Country soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Roger

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Roger Ambroos

Roger Ambroos is een solo-artiest uit Hasselt. Roger Ambroos maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Americana & Country. Roger Ambroos heeft sinds de inschrijving op 25/05/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roger Ambroos klinkt als: Neil Young, CCR. Het repertoire van Roger Ambroos bestaat uit covers en eigen werk.

Roger Ambroos hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.