Sharon Adréanne

  (8)

Indicatie €200 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Sharon Adréanne

Check beschikbaarheid
Sharon Adréanne, Singer-songwriter, Pop, Easy Listening soloartist

Zowel op huwelijksceremonieën, huwelijksfeesten, recepties, bedrijfsfeesten, festivals, huiskamerconcerten, tuinfeesten etc. kan men Sharon vaak aan het werk zien.
Sinds 2015 maakt ze deel uit van het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers, waar ze actief is als professionele tweede sopraan.

Sharon had de muziekmicrobe te pakken op zeer jonge leeftijd. Op haar 8 jaar besloot ze om naar de muziekschool te gaan. Aan de Academie voor Muziek en Woord te Willebroek heeft ze 8 jaar klassieke piano, 4 jaar klassieke zang en 1 jaar een musicalopleiding gevolgd. Op 9 jarige leeftijd  maakte ze deel uit van het toenmalige kinderkoor van Helmut Lotti. Hierdoor maakte Sharon kennis met het optreden op grote podia. Het Sportpaleis in Antwerpen en het podium van Tien Om Te Zien zijn hier enkele voorbeelden van. Na deze eerste podiumervaring wist ze zeker dat muziek haar grote passie was waar ze zich verder in zou verdiepen.

Toen ze 14 werd schreef ze ook haar eerste eigen nummer en leerde ze gitaarspelen. Enkele jaren later had ze een volledig repertoire opgebouwd met eigen nummers en covers. Sindsdien treedt ze regelmatig op, op huwelijken, bedrijfsfeesten festivals etc..

Sharon is ook in vele genres thuis. In 2018 behaalde ze haar bachelordiploma Muziekproductie aan het Conservatorium van Gent. Dankzij haar opleiding tot muziekproducer heeft ze leren opnames leiden, nummers mixen en masteren, nummers arrangeren, P.A. techniek verzorgen voor live optredens en haar songwriting skills te verbeteren.

In de Hype Studio in Mechelen heeft ze meerdere bands gecoacht bij het opnameproces. Als producer werkte ze ook samen met vele bands waaronder de band Pilod en de Rockabilly band Shorty Jetson & His Racketeers. Als songwriter schreef ze meerdere nummers in opdracht. Van Schlager tot Metal, van Pop tot Klassiek, het schrijven en performen in meerdere genres vormen een boeiende uitdaging voor haar.

Als zangeres heeft Sharon reeds ook heel wat ervaring mogen opdoen. Naast haar eigen project is ze sinds 2015 professionele 2e sopraan bij het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers,  waar ze zeer veel podiumkansen heeft gekregen. Duitse tournees, Night Of The Proms, radio optredens en andere grote evenementen zijn hier enkele voorbeelden van. Daarnaast verzorgde ze de backing vocals voor meerdere nummers op de nieuwe EP van Shorty Jetson & His Racketeers, en stond ze in 2017 in de Ancienne Belgique met de Rockband Tokota als achtergrondzangeres in het voorprogramma van The Jesus And Mary Chain.

Naast haar grote passie voor muziek heeft ze ook een zeer grote interesse in de psychologische aspecten rond de mens. Daarom verdiept ze zich in muziektherapie en life coaching. Momenteel studeert Sharon een Bachelor na Bachelor opleiding in Muziektherapie aan de Arteveldehogeschool in Gent. Daarnaast volgt ze ook een opleiding tot Mental Coach.

Muziek

Vechter Aan Mijn Zij - Shar...

Onvolmaakte Cirkel - Sharon...

Ik Laat Je Gaan - Sharon Ad...

Reviews

Door op 20/07/2020

Zeer vriendelijkE en aangenaame zangeres met een prachtige stem! Was top!!!

Door op 22/12/2019

Snelle reactie op berichten, betrouwbaar contact, en een heel fijn verzorgd optreden. Sharon kan in meerdere settings optreden. Hier was het een kleine setting ( solo met een keyboard) voor bij een diner. Prachtig uitgevoerde en prettig in het gehoor liggende nummers ; aanwezig maar niet te veel op de voorgrond waardoor de gasten nog steeds met elkaar konden praten. Sharon is een aanrader !

Door op 07/10/2019

Lieve Sharon,

In naam van m'n echtgenote Katrien, alle aanwezigen en mezelf, langs deze weg onze woorden van waardering voor je optreden vanmiddag. Je kunnen is de aanwezigen niet ontgaan. Door jou aanwezigheid kreeg het verjaardagsfeest een muzikale saus. Bedankt, nog veel succes en je mag ons gerust als referentie gebruiken.Wij zijn alvast zeer tevreden op welke wijze alles is verlopen. Al onze afspraken zijn perfect uitgevoerd. Ook daarvoor een dikke mercie.

Vriendelijke groeten,

Luc & Katrien

Contact

Sharon Adréanne, Singer-songwriter, Pop, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Sharon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sharon Adréanne

Sharon Adréanne is een solo-artiest uit Willebroek - Puurs. Sharon Adréanne maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Easy Listening. Sharon Adréanne heeft sinds de inschrijving op 18/05/2017 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sharon Adréanne klinkt als: Maaike Ouboter, Ed Sheeran, Lily Allen, Enya. Het repertoire van Sharon Adréanne bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sharon Adréanne krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Sharon Adréanne hanteert een richtprijs van €200 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.