Sharon Adréanne

  (6)

Indicatie €200 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Sharon Adréanne

Check beschikbaarheid
Sharon Adréanne, Singer-songwriter, Pop, Easy Listening soloartist

Zowel op huwelijksceremonieën, huwelijksfeesten, recepties, bedrijfsfeesten, festivals, huiskamerconcerten, tuinfeesten etc. kan men Sharon vaak aan het werk zien.
Sinds 2015 maakt ze deel uit van het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers, waar ze actief is als professionele tweede sopraan.

Sharon Adréanne is een Vlaamse singer-songwriter, muzikante en studente woonachtig te Willebroek. In 2018 behaalde ze haar bachelordiploma Scheppende Muziek: Muziekproductie aan het Conservatorium (School Of Arts, Kask) te Gent. Momenteel studeert ze Muziektherapie aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Sharon heeft een uitgebreid repertoire aan eigen nummers zowel in het Nederlands als in het Engels. Haar muziekstijl kan in de categorieën pop - ballad - singer-songwriter - ambient geplaatst worden. In haar teksten behandelt ze op een poëtische, verhalende en soms metaforische manier onderwerpen waar vele mensen zich mee kunnen associëren (de liefde, verdriet, loslaten, actualiteit,...).

Muziek

Vechter Aan Mijn Zij - Shar...

Onvolmaakte Cirkel - Sharon...

Ik Laat Je Gaan - Sharon Ad...

Reviews

Door op 07/10/2019

Lieve Sharon,

In naam van m'n echtgenote Katrien, alle aanwezigen en mezelf, langs deze weg onze woorden van waardering voor je optreden vanmiddag. Je kunnen is de aanwezigen niet ontgaan. Door jou aanwezigheid kreeg het verjaardagsfeest een muzikale saus. Bedankt, nog veel succes en je mag ons gerust als referentie gebruiken.Wij zijn alvast zeer tevreden op welke wijze alles is verlopen. Al onze afspraken zijn perfect uitgevoerd. Ook daarvoor een dikke mercie.

Vriendelijke groeten,

Luc & Katrien

Door op 11/06/2019

Het was prachtig, wat een stem ! Mooi, ingetogen, zuiver, niets dan lovende woorden voor Sharon. Zij heeft onze ceremonie helemaal af gemaakt ! Duidelijke Afspraken, snelle reactie op mails, alles correct afgehandeld, Maw perfect. Dank u Sharon!

Door op 26/02/2019

Een zeer talentvolle zangeres die ook zeer vriendelijk is! Het optreden was echt perfect! Kippenvel momentjes! Dankje wel dat je er was en dat u ons een onvergeetelijk optreden hebt gegeven op ons verlovingsfeest! Tot op ons trouwfeest!!

Contact

Sharon Adréanne, Singer-songwriter, Pop, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Sharon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sharon Adréanne

Sharon Adréanne is een solo-artiest uit Willebroek. Sharon Adréanne maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Easy Listening. Sharon Adréanne heeft sinds de inschrijving op 18/05/2017 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sharon Adréanne klinkt als: Maaike Ouboter, Mira, Lily Allen, Enya. Het repertoire van Sharon Adréanne bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sharon Adréanne krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Sharon Adréanne hanteert een richtprijs van €200 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.