Sharon Adréanne

  (3)

Indicatie €90 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Sharon Adréanne

Check beschikbaarheid
Sharon Adréanne, Singer-songwriter, Pop, Easy Listening soloartist

Sharon Adréanne is een 24 jarige Vlaamse singer-songwriter, muzikante en studente woonachtig te Willebroek (België). Momenteel studeert ze muziekproductie aan het Conservatorium van Gent en maakt ze sinds april 2015 deel uit van het meisjeskoor Scala & The Kolacny Brothers.

Sharon heeft een uitgebreid repertoire aan eigen nummers zowel in het Nederlands als in het Engels. Haar muziekstijl kan in de categorieën pop - ballad - singer-songwriter - ambient geplaatst worden. In haar teksten behandelt ze op een poëtische, verhalende en soms metaforische manier onderwerpen waar vele mensen zich mee kunnen associëren (de liefde, verdriet, loslaten, actualiteit,...).

Muziek

Vechter Aan Mijn Zij - Shar...

Onvolmaakte Cirkel - Sharon...

Ik Laat Je Gaan - Sharon Ad...

Reviews

Door op 20/09/2018

Op 14 september heb je gezongen tijdens de receptie van ons trouwfeest. Het was echt prachtig! Veel genodigden hebben ons nadien gevraagd wie zo mooi gezongen had want ze waren erg onder de indruk. Voor onze openingsdans heb je 'say a little prayer' gezongen. Zeer gevoelig gezongen en de beste versie die we al hoorden! Heel erg bedankt! Je hebt er twee grote fans bijgekregen :)

Door op 02/09/2018

Top

Door op 04/09/2017

alles ging vlot

Contact

Sharon Adréanne, Singer-songwriter, Pop, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Sharon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sharon Adréanne

Sharon Adréanne is een solo-artiest uit Willebroek. Sharon Adréanne maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Easy Listening. Sharon Adréanne heeft sinds de inschrijving op 18/05/2017 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sharon Adréanne klinkt als: Maaike Ouboter, Mira, Lily Allen, Enya. Het repertoire van Sharon Adréanne bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sharon Adréanne krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Sharon Adréanne hanteert een richtprijs van €90 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.