Small Canyon

  (1)

Indicatie €120 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Small Canyon

Check beschikbaarheid
Small Canyon , Pop, Indie Rock, Singer-songwriter soloartist

Gestart als jonge singer-songwriter met enkel een gitaar in de hand schopte Guillaume het tot in "De Beste Singer-Songwriter Van Vlaanderen" (VIER, 2013). Tegenwoordig is hij omringd door electronica en zelfgeproducete klanken. Eens dansbaar en speels, dan oprecht en fragiel. Na een jaar in de levendige pubcultuur van Newcastle (Engeland) gespeeld en gecomponeerd te hebben, trekt hij die lijn verder op eigen bodem met een nieuwe liveact.

Muziek

In Time

Blue Lips

Drunk Fast Food Kids

Foto's

Reviews

Door op 13/04/2019

Small Canyon was top om te zien. Hij bracht zijn mooie liederen met overgaven en overtuiging en had een fijne interactie met het publiek. Zelfs al stond hij daar maar alleen, hij wist de aandacht van het publiek (en toevallige voorbijgangers) goed vast te houden. Ook naast het podium een aangename jongen, en alle praktische zaken waren goed geregeld.

Contact

Small Canyon , Pop, Indie Rock, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Guillaume

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Small Canyon

Small Canyon is een solo-artiest uit Brugge. Small Canyon maakt vooral muziek in de genres Pop, Indie Rock & Singer-songwriter. Small Canyon heeft sinds de inschrijving op 17/10/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Small Canyon klinkt als: Benjamin Francis Leftwich, The 1975, Lewis Watson . Het repertoire van Small Canyon bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Small Canyon krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Small Canyon hanteert een richtprijs van €120 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.