Somebody Called Me Sebastiaan

  (1)

Indicatie €180 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Somebody Called Me Sebastiaan

Check beschikbaarheid
Somebody Called Me Sebastiaan, A capella, Muziektheater, Singer-songwriter soloartist

Soms is het verlangen naar dat wat “het andere” zou kunnen zijn zo groot, dat je alles opbergt en vertrekt. Dat is wat Sebastiaan deed: op reis gaan. Zonder plan, maar met gitaar. Negen maanden, veel vragen en één duidelijk antwoord later, kwam hij terug thuis. Met een karrenvracht aan nummers, beelden en inspiratie:

'If your dreams don't scare you,
they are not big enough'
Thanks you Ellen Johnson Sirleaf

Het album werd een verlengde van de reis. Alle opnames deed Sebastiaan Simoens zelf om de puurheid van de intentie te laten weerklinken. In zijn zolderkamer nam hij alles wat voorhanden was: de gitaar en stem als bouwstenen, verfijnd met de vloer als kick, een krukje als snare, percussie-instrumentjes uit zijn kindertijd,... Het duurde een tijdje, maar na zes jaar is hij daar.

LIVE
Sebastiaan, zijn gitaar en een loopstation met akoestische versterker. De songs uitgesponnen tot een hele klankenwereld. Songs van zijn album, maar ook nieuw werk en improvisaties. Voor in een tuin/huiskamer werkt dit perfect, maar ook voor een café of (post-coronatoegelaten) festival is deze set-up geschikt. Tot 60 personen kan Sebastiaan zelf versterken. Voor grotere plekken is een geluidsinstallatie en audiotechnieker nodig.
Een minimum van 15 personen. De prijs is 240 euro. Dit kan vervangen worden door een waardebepalingssysteem met de hoed of een inkomprijs (waarvan we het bedrag kunnen bespreken). Daarover gaan we graag in conversatie om de beste manier uit te zoeken.
DUUR: 60 - 70 minuten

AKOESTISCH
Sebastiaan en zijn gitaar. De songs tot hun essentie gebracht. Soms hoeft het niet meer te zijn dan dat om weg te dromen en het publiek hun eigen reis te laten maken. Een tuin/terras is in deze post-coronatijden ideaal, een huiskamer of een podium van een café is uiteraard ook prima.
Een minimum van 15 en maximum van 25 personen. De prijs is 180 euro. Dit kan vervangen worden door een waardebepalingssysteem met de hoed of een inkomprijs (waarvan we het bedrag kunnen bespreken). Daarover gaan we graag in conversatie om de beste manier uit te zoeken.
DUUR: 40 minuten

Muziek

Mi Cariño

My Mountain

It's Gonna Be Fine

Reviews

Door op 18/09/2023

Sebastiaan is een top-kerel. Hij was op de afgesproken locatie precies op tijd en gaf het beste van zichzelf, ttz zijn persoonlijke songs.
Het optreden was buiten rond de vuurschaal.
Onze familie was het luisterend oor.
Het optreden getuigde van hoge muzikaliteit en zijn 'authenticiteit'.
Goede gitarist en uitmundende zanger, met een pluim voor de kopstem ;-)
Wij wensen hem een 'doorbraak' naar het grote publiek.
Thanks Sebastian!

Contact

Somebody Called Me Sebastiaan, A capella, Muziektheater, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Sebastiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Somebody Called Me Sebastiaan

Somebody Called Me Sebastiaan is een solo-artiest uit Leuven. Somebody Called Me Sebastiaan maakt vooral muziek in de genres A capella, Muziektheater & Singer-songwriter. Somebody Called Me Sebastiaan heeft sinds de inschrijving op 22/01/2020 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Somebody Called Me Sebastiaan klinkt als: Fleet Foxes Sufjan Stevens, Spinvis. Het repertoire van Somebody Called Me Sebastiaan bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Somebody Called Me Sebastiaan krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Somebody Called Me Sebastiaan hanteert een richtprijs van €180 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.