Tea-Recs

  (2)
  • Band   /   Boom
  • #Rock #Coverband #Alternatief
  • Klinkt als Steppenwolf, Dire Straits, Pixies, Alt-J, Interpol, Bloc Party, Rolling Stones, Editors, Roots, Raconteurs, Spin Doctors, Black Keys, David Bowie, Foo Fighters, Arcade Fire, Portugal. The Man, Arctic Monkeys, Rage Against The Machine, Toto...
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Tea-Recs

Check beschikbaarheid
Tea-Recs, Rock, Coverband, Alternatief band

Tea-Recs is een coverband met stevige roots in de Rupelstreek. De band houdt het in de familie met de broers Joris en Thomas Goos op drum en gitaar, broer en zus Menno en Josine Buggenhout op gitaar en bas, en hun neef Martijn Mampaey die de band aanvoert als frontman en leadzanger.

Tea-Recs brengt een uitgebreid en uiteenlopend scala aan nummers, variërend van klassiekers uit het 60s, 80s en 90s rockrepertoire, tot onbekendere hits uit de hedendaagse pop- en rockscene. Het enthousiasme en het speelplezier van deze band of bros (+ sis) wordt aangevuurd door hun liefde voor muziek. Deze coverband van eigen bodem geeft het beste van zichzelf voor u, met rock en pop classics van vroeger tot nu!

Muziek

Born To Be Wild (Steppenwolf)

Evil (Interpol)

Fitzpleasure (Alt-J)

Foto's

Reviews

Door op 06/11/2022

Tea-recs speelde op ons huwelijksfeest en we vonden het fantastisch! We mochten op voorhand zelf aangeven welke nummers van hun repertoire we graag wilden horen. Er werd van het begin tot het einde gedanst en meegezongen. Een aanrader!

Door op 29/10/2018

Tea-Recs heeft al onze verwachtingen ruimschoots overtroffen! Geweldige band - super covers - geweldige playlist ! De commentaren van de mensen op ons feest waren stuk voor stuk enorm lovend! Wanneer kunnen we jullie terug boeken? ;-)

Contact

Tea-Recs, Rock, Coverband, Alternatief band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Thomas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tea-Recs

Tea-Recs is een band uit Boom. Tea-Recs speelt muziek in de genres Rock, Coverband & Alternatief. Tea-Recs heeft sinds de inschrijving op 07/09/2017 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tea-Recs klinkt als: Steppenwolf, Dire Straits, Pixies, Alt-J, Interpol, Bloc Party, Rolling Stones, Editors, Roots, Raconteurs, Spin Doctors, Black Keys, David Bowie, Foo Fighters, Arcade Fire, Portugal. The Man, Arctic Monkeys, Rage Against The Machine, Toto.... Het repertoire van Tea-Recs bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Tea-Recs krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Tea-Recs hanteert een richtprijs van €400 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.