The olympics

Indicatie €800 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar The olympics

Check beschikbaarheid
The olympics, Wereldmuziek, Afro, Reggaeton band

THE OLYMPICS

Imagine a paradise where ordinary people like us comin’ together… We are one!

The Olympics is een nieuwe zevenkoppige band met frontman en acteur Maarten Fabriçio Goffin (bekend van oa. Spitsbroers, En Toen Kwam ons Ma Binnen, Wolven).

De muzikanten versmelten met het publiek en laten zich samen verleiden door de pure liefde voor muziek tijdens een zwoele passionele nacht. De songs zijn een melting pot van Reggae, Dancehall, Dub, Afro, Dubstep, Ragga en Ska. Maar ook Indiepop, Rock en Elektronische muziek zitten heel subtiel in laagjes verweven in de songs.

Kortom, The Olympics is de perfecte uitloper van wereldmuziek maar klinkt meer dan ooit anno 2018. Ze noemen zichzelf Reggaelectric.

Of het publiek jong of oud, blank of zwart, wild of tam is… The Olympics krijgt iedereen samen aan het dansen. Ze zorgen met een excentrieke opzwepende set voor een bruisend feestje, die nog lang en warm zal nazinderen in de harten van het publiek.

Eendrachtig vergeten we samen al onze zorgen en creëren we voor heel even ons eigen paradijs.

Muziek

Girl on the bus

alala long

swallowed by the night

Reviews

Boek The olympics en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The olympics, Wereldmuziek, Afro, Reggaeton band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Stijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The olympics

The olympics is een band uit gent. The olympics speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Afro & Reggaeton. The olympics heeft sinds de inschrijving op 16/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The olympics klinkt als: Dub inc, skrillex, ragga, reggae, dancehall, dubstep. Het repertoire van The olympics bestaat uit covers en eigen werk.

The olympics hanteert een richtprijs van €800 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.