The Remedy

  (4)
  • Band   /   Antwerpen
  • #Singer-songwriter #Pop #Akoestisch
  • Klinkt als Mumford & sons, The Lumineers, Racoon, Ben Howard, Twarres, Simon & Garfunkel, Travis,...
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar The Remedy

Check beschikbaarheid
The Remedy, Singer-songwriter, Pop, Akoestisch band

Singer-songwriterband bestaande uit (samen)zang, piano en gitaar. The Remedy brengt eigen werk en akoestische covers en heeft al meer dan 10 jaar ervaring.

Anne Van Hoorick en Steven Hendrickx vormen sinds 2004 samen The Remedy. Ze groeiden op als buren in Kapellen en merkten al snel hun gedeelde muzikale interesse op. Beiden studeerden ze aan de muziekacademie; Steven als gitarist en Anne als pianiste. Het verwondert niet dat ze op een dag besloten hun krachten te bundelen als singer-songwriterduo en The Remedy was geboren.
Eén van hun allereerste optredens was op Music Live in 2005, een talentenjacht voor muzikale jongeren georganiseerd doorheen heel Vlaanderen. De jury verkoos hen tot één van de laureaten van hun wedstrijd. De jury, waaronder muzikant Flip Kowlier, omschreef The Remedy als volgt: ‘Bijzonder knap waren de specifieke sound, het mooie samenspel en de prachtige stemmen van beide muzikanten.’
Gedurende hun 10-jarig bestaan bouwde de band een indrukwekkend palmares op: ze speelden o.a. op de Cultuurmarkt, Pulptuur, Caféest, Genk on Stage, MNM en Frappantpop. Ze maakten jeugdhuizen, festivals en cultuurcentra onveilig; traden op in de concertgebouwen van Brugge en Sint-Truiden en verzorgden het voorprogramma van o.m. Mint. In 2009 mocht The Remedy op digitale zender Exqi een exclusieve showcase van een uur geven, die meerdere malen werd uitgezonden op de tv-zender. Niet veel later werd hun eerste single ‘Wise (before my hair turns gray)’ uitgebracht via het label The Talent Store.
In 2013 werd The Remedy finalist in de coverwedstrijd van radiozender MNM ‘back to the nineties’ met hun indrukwekkende cover van het nummer ‘No limits’ van 2Unlimited. In 2015 releasete The Remedy hun derde full-cd ‘Taking the long road home’ in eigen beheer.

The Remedy kan zelf voor een PA-installatie zorgen (mengpaneel, 2x luidspreker)/ goed voor kleine zaal.

In 2019 besloot The Remedy om hun singer-songwriterproject wat meer te scheiden van de covers. Zij kozen daarom voor een nieuwe naam. Voor popcovers zijn ze nu te boeken onder de naam 'the acoustic duo' en voor het eigen werk gebruiken ze de naam 'my deer'.

U kan The Remedy ook nog altijd via de oude naam blijven boeken. Ook dit profiel op gigstarter blijft gewoon actief, u kan ons steeds via deze weg boeken!

My deer:
Https://vi.be/mydeer
Instagram: my_deer_official
Contact: mydeerofficial@gmail.com

The acoustic duo:
https://theacousticduo1.wixsite.com/mijnsite
Instagram: theacousticduo1
Contact: theacousticduo1@gmail.com

Tel. 0477198631

Muziek

Mona Lisa smile (The Remedy...

Wise (The Remedy original s...

The World (The Remedy origi...

Reviews

Door op 25/11/2021

Anne & Steven hebben ons feest compleet gemaakt prachtige akoestische muziek! We hebben vooraf besproken welke sfeer we wilden creeeren en ze hebben dat heel goed aangevoeld. Bedankt voor jullie bijdrage aan ons 40 jarigen feest!

Door op 01/12/2019

Top !!!

Door op 13/05/2019

Super tevreden!

Contact

The Remedy, Singer-songwriter, Pop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Anne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Remedy

The Remedy is een band uit Antwerpen. The Remedy speelt muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Akoestisch. The Remedy heeft sinds de inschrijving op 04/05/2015 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Remedy klinkt als: Mumford & sons, The Lumineers, Racoon, Ben Howard, Twarres, Simon & Garfunkel, Travis,.... Het repertoire van The Remedy bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Remedy krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

The Remedy hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.