Acoustic Delight

  (1)
  • Band   /   Antwerpen
  • #Akoestisch #Pop #Soul
  • Klinkt als Michael Jackson, Toto, Sam Smith, Whitney Houston
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €750 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Acoustic Delight

Check beschikbaarheid
Acoustic Delight, Akoestisch, Pop, Soul band

Acoustic Delight is de akoestische live band die perfect past bij je event en is de ideale muzikale omkadering waar je naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke van onze formules het beste bij jullie feest past en houden we tevens ook rekening met jullie budget.

Met Silke Mastbooms heeft Acoustic Delight niet alleen een getalenteerde, maar ook een uitzonderlijk gepassioneerde zangeres in huis. Ze kreeg in 2012 nationale bekendheid toen ze de tweede plaats haalde tijdens de finale van de eerste editie van The Voice van Vlaanderen.

We garanderen de perfecte akoestische live muziek voor jullie bedrijfsreceptie, tuinfeest, trouwreceptie, verjaardagsfeest… Of je nu enkel rustige achtergrondmuziek wil of eerder meer opzwepende muziek met percussie, of een combinatie van beide, alles is mogelijk.

Tijdens emotionele vieringen zoals trouwmissen, dopen of afscheid van iemand nemen, kan je op Acoustic Delight rekenen om er een moment van te maken om nooit meer te vergeten.

Muziek

Promo

Be the One - Dua Lipa

I'm sexy and I know it - LFMAO

Reviews

Door op 12/07/2019

Topband, sfeervolle songs, knap gespeeld en gezongen. Mooie warme sound. Een ideale mix voor onze zomerbar! Echte aanrader!

Contact

Acoustic Delight, Akoestisch, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Antoine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Acoustic Delight

Acoustic Delight is een band uit Antwerpen. Acoustic Delight speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Soul. Acoustic Delight heeft sinds de inschrijving op 20/10/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Acoustic Delight klinkt als: Michael Jackson, Toto, Sam Smith, Whitney Houston. Het repertoire van Acoustic Delight bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Acoustic Delight krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Acoustic Delight hanteert een richtprijs van €750 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.