Black Hawk

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Black Hawk

Check beschikbaarheid
Black Hawk, Akoestisch, Rock, Wereldmuziek soloartist

Muziek en reizen zijn de twee dingen die niet zijn weg te denken uit het leven van Stéphane Geulleaume. Op zoek naar de mens in zichzelf bereisde hij vooral de Amerikaanse continenten waar hij maar al te graag onderdook in de sfeer, cultuur en visies van de Amerikaans Indiaanse bevolking. Het was ook op een van die reizen in Peru dat hij van zijn leraar, Loup Blanc, de naam van Black Hawk kreeg. Het was ook daar en met hem dat hij kennis maakte met medicinale en visionaire brouwsels van de lokale sjamanen, die hem later zeker inspireerden in de teksten van z'n songs. Na verschillende jaren geëxperimenteerd te hebben met sjamanistische trance muziek en de meer traditionele etnische muziek bracht zijn pad hem toch weer tot bij de classic Rock. Het is immers de muziek die hem in het begin inspireerde om te gaan reizen. The Doors, Bruce Springsteen, John Lennon en zo velen meer die met de inhoud van hun songs deden dromen van meer, en verder, en groter…
Maar ook schrijvers als Carlos Castaneda, dichters als John Trudell en mensen als Crazy Horse, Red Cloud en Geronimo…!
En zoals Bruce Springsteen het ooit mooi verwoordde, wil hij niet van alles, wil hij ook niet veel… Nee, hij wil Alles…
Geïnspireerd door Rock idolen uit z'n jeugd en ontmoetingen en ervaringen tijdens reizen nam hij z'n eerste Rock album, Moments.

Muziek

Estranged

I can see you

Sunshine

Reviews

Boek Black Hawk en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Black Hawk, Akoestisch, Rock, Wereldmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Stéphane

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Black Hawk

Black Hawk is een solo-artiest uit Lummen. Black Hawk maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Rock & Wereldmuziek. Black Hawk heeft sinds de inschrijving op 25/05/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Black Hawk klinkt als: Doors, Beatles, Pink Floyd, sjamanistische trance. Het repertoire van Black Hawk bestaat uit covers en eigen werk.

Black Hawk hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.