Cabooter

  • Band   /   Antwerpen (Wijnegem)
  • #Rock #Alternatief #Indie Rock
  • Klinkt als 16 Horsepower - Wovenhand - Triggerfinger - Queens of the stone age - Dinosaur jr - Nick Cave - Jon Spencer Blues Explosion - Noordkaap

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Cabooter

Check beschikbaarheid
Cabooter, Rock, Alternatief, Indie Rock band

Cabooter staat voor eigenzinnige versies van bestaande nummers, van rock tot country, met eigen teksten in het prachtige Antwerpse dialect. We laten je graag genieten van liedjes die vertellen over de liefde en conflicten, beproeving en zondes, gevuld met vuile riffs, catchy melodieën en intense teksten. Met het album "In Zak en As" brengt Cabooter het beste van de ongeëvenaarde band 16 Horsepower, met een Cabooter sausje overgoten, uiteraard in het Antwerps.

Cabooter sto voer aigenzinnige verses van bestonde liekes, van rock tot country, me aige tekste in ongs wereldtoal. Waa loate aa gere geniete van liekes die gon over de liefde en ambras, verlaading en voil manieren, vol met vette riffs, farme melodieën en grave tekste. Me het album "In Zak en As" brengt Cabooter t beste van den bangelijke band 16 Horsepower, overgoten me een Cabootersauske, en oiteraard in t Antwaarps.

Muziek

Cabooter - Kop Van Jut (Hor...

Cabooter - Verlore kost (Pr...

Cabooter - Van t padje (Sac...

Reviews

Boek Cabooter en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Cabooter, Rock, Alternatief, Indie Rock band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Mike

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cabooter

Cabooter is een band uit Antwerpen (Wijnegem). Cabooter speelt muziek in de genres Rock, Alternatief & Indie Rock. Cabooter heeft sinds de inschrijving op 10/06/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cabooter klinkt als: 16 Horsepower - Wovenhand - Triggerfinger - Queens of the stone age - Dinosaur jr - Nick Cave - Jon Spencer Blues Explosion - Noordkaap. Het repertoire van Cabooter bestaat uit covers en eigen werk.

Cabooter hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.