Carl Durant

  (15)
  • Soloartiest   /   Leuven
  • #Pop #Singer-songwriter #Akoestisch
  • Klinkt als Ed Sheeran, Oasis, U2, Robbie Williams, Coldplay, Milow, Jason Mraz, Bruce Springsteen, Adele, Avicii
  • 25 geverifieerde boekingen

Indicatie €105 - €399

Stuur een persoonlijk bericht naar Carl Durant

Check beschikbaarheid
Carl Durant, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

"Cinematic pop-rock from Belgium with a soul found in San Diego"

De single "No Matter What" die weken in rotatie zat bij Radio 2 werd opgenomen en gemixed in San Diego door Grammy winnaar Alan Sanderson (Elton John, Fleetwood Mac,...). De bijhorende muziekvideo werd gedraaid door TopNotch director Frank Telli (Lil' Kleine, Gers Pardoel, ... ). Een volgende single "Silhouettes" werd bij Joes Brands opgenomen. Die ken je als de vriendelijke hulpcoach van K3 bij The Voice Kids.

De muziek:
Ed Sheeran meets Tom Waits for a jam in the coffeeshop with Jason Mraz serving lattes. Solo speelt Carl graag zijn eigen muziek in een luistervriendelijke omgeving zoals een koffieshop of huiskamer waar ook tijd is voor het verhaal achter de muziek. Voor café-shows of privé-feestjes blijft er tussen een basis van covers ook ruimte voor een passend eigen nummer (voorbeeldlijst met covers verkrijgbaar op aanvraag). 

Muziek

No Matter What

Silhouettes

Fires and Earthquakes

Foto's

Reviews

Door op 14/01/2022

Alles is heel perfect verlopen, goede artiest met een zuivere stem. Zeer aangenaam en vriendelijk persoon. We kunnen hem alleen maar aanraden en zeker voor een iets jonger publiek. Voor herhaling vatbaar

Door op 08/09/2021

We hebben fantastisch genoten van het optreden van Carl. Hij heeft onze verwachtingen zeker overtroffen en bij een volgende gelegenheid weet ik wie in te huren. De communicatie verliep zeer aangenaam en alle afspraken werden correct nagekomen. Carl is een topper die ik aan iedereen kan aanbevelen!

Door op 15/09/2020

Super, voor herhaling vatbaar. Heeft het weekend een speciale toets gegeven

Contact

Carl Durant, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Carl

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Carl Durant

Carl Durant is een solo-artiest uit Leuven. Carl Durant maakt vooral muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Akoestisch. Carl Durant heeft sinds de inschrijving op 27/01/2017 in totaal 25 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Carl Durant klinkt als: Ed Sheeran, Oasis, U2, Robbie Williams, Coldplay, Milow, Jason Mraz, Bruce Springsteen, Adele, Avicii. Het repertoire van Carl Durant bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Carl Durant krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

Carl Durant hanteert een richtprijs van €105 - €399 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.