MalVine Band

  • Ensemble   /   Mechelen
  • #Coverband #80s #Allround
  • Klinkt als Alicia Keys, Chaka Kahn, The Beatles, Raymond van het Groenewoud, Spring, Barry White, De Kreuners, Golden Earring, Clouseau, Simple minds, Adele, ...

Indicatie €1900 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar MalVine Band

Check beschikbaarheid
MalVine Band, Coverband, 80s, Allround ensemble

Na een drukke zomer ben je ongetwijfeld al stilaan bezig met de programmatie voor de activiteiten van het volgend jaar. Naast de onvermijdelijke populaire namen ben je als ervaren organisator wellicht altijd op zoek naar nieuwe, originele en kwalitatieve dingen. Beleving staat voorop en dus wil ook jouw publiek graag dat ‘wauw-moment’ meemaken.

We zijn wellicht wat te onbescheiden als wij van de MalVine Band onszelf zo presenteren, maar toch. Ken ik niet, zal je zeggen. Nochtans speelde de band al als afsluiter op het Mechels podium op Maanrock in Mechelen, stonden ze eveneens in Mechelen op Parkpop en stonden ze geprogrammeerd tijdens zomerse activiteiten in Willebroek en Middelkerke.

De Malvine Band is de grootste coverband van Vlaanderen. Op het podium staan maar liefst dertig muzikanten, zangers en zangeressen. De band brengt nummers van Metallica tot Raymond van het Groenewoud en van Alicia Keys tot Stevie Wonder. Hoge productiekosten denkt u? Fout! We voorzien zelf een hele technische set up (micro’s, monitors, mengtafel, … ) Het enige wat je als organisator dient te voorzien is een podium, licht- en FOH geluidsversterkingsinstallatie.

Overtuigd? Neen, natuurlijk niet, want als professionele organisator wil je dat eerst wel eens met eigen ogen en oren zien en horen. Kom gerust eens langs op één van onze optredens (zie bij events). Daarnaast krijg je via onderstaande link alvast een voorproefje van wat je mag verwachten. Maar uiteraard overtuigen we je graag live van ons potentieel. En als we daar in lukken staan we misschien volgend jaar wel op één van jouw evenementen.

Reviews

Boek MalVine Band en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

MalVine Band, Coverband, 80s, Allround ensemble

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Malvine Band

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MalVine Band

MalVine Band is een ensemble uit Mechelen. MalVine Band speelt muziek in de stijlen Coverband, 80s & Allround. MalVine Band heeft sinds de inschrijving op 28/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MalVine Band klinkt als: Alicia Keys, Chaka Kahn, The Beatles, Raymond van het Groenewoud, Spring, Barry White, De Kreuners, Golden Earring, Clouseau, Simple minds, Adele, .... Het repertoire van MalVine Band bestaat uit alleen covers.

MalVine Band hanteert een richtprijs van €1900 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.