Dirty5

  • Band   /   Brugge
  • #Blues #Soul #Funk
  • Klinkt als El fish, Mambo Chilum

Indicatie €350 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Dirty5

Check beschikbaarheid
Dirty5, Blues, Soul, Funk band

Het recept van Dirty5 is simpel maar goed. Vijf rasmuzikanten, een resem goede muziek en veel goesting. Strooi daarover nog een pak muzikale kennis, een goede neus voor de juiste covers en werk af met een vleugje roots en je zit goed voor de komende avond. Deze band neemt je mee op een muzikale reis doorheen de wereld van de Soul, Jazz, Funk en Blues en brengt je zelden

onberoerd terug naar de veilige thuishaven waarvan je vertrokken was. Dirty5 mag dan wel het dak van de zaal spelen het is geen ordinaire party band of typische juke-box die de covers afratelt, getuige daarvan de live cd die ze onlangs op de markt smeten. Hun muzikale keuze toont niet alleen bewonderingvoor de grootheden van het genre maar ook lokale helden en jonge blues snaken passeren de revue waarmee ze nog maar eens bewijzen dat er meer blues dan bloed door hun aderen stroomt. Wanneer ze straks hun eigen nummers presenteren sluiten ze naadloos aan bij de lokale helden van de voorbije jaren die de Blues waardig dragen.

Muziek

Linda Lou

Boogie

Always On The Run

Reviews

Dirty5 heeft nog geen reviews.

Contact

Dirty5, Blues, Soul, Funk band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Wolf

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dirty5

Dirty5 is een band uit Brugge. Dirty5 speelt muziek in de genres Blues, Soul & Funk. Dirty5 heeft sinds de inschrijving op 15/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dirty5 klinkt als: El fish, Mambo Chilum. Het repertoire van Dirty5 bestaat uit covers en eigen werk.

Dirty5 hanteert een richtprijs van €350 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.