ElleYana

Indicatie €500 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar ElleYana

Check beschikbaarheid
ElleYana, Rock 'n Roll, Jazz, Blues soloartist

Op mijn zestiende ontdekte ik de rockscene met een coverband waar ik de lead zang voor mijn rekening nam. Ik nam deel aan verschillende zangwedstrijden en ... een missverkiezing. Daar leerde ik heel wat bij qua podium présence. Het was ook daar dat ik mijn voorliefde voor de nummers van Tina Turner ontdekte.

Men is nooit zand in eigen land, wat er ook voor zorgde dat ik mijn carrière uitbouwde aan de Côte d’Azur. Eens daar ervaring en naam opgebouwd, volgde België, Nederland, Turkije, Zwitserland, Thailand, Japan, ... Daarnaast heb ik al vaak samengewerkt met bekende vlaamse artiesten waarvan ik u de lijst zal onthouden :)

Vandaag de dag treed ik op privé en bedrijfsfeesten, zing ik in het openbaar en verzorg ik allerhande events met mijn formules op maat van de klant. Ik kan zowel solo als met pianist of full band een avondje entertainment verzorgen gaande van blues, jazz tot rock & roll of hedendaagse muziek. Ik kan zowel de presentatie verzorgen, indien u iets aan te kondigen hebt, afgewisseld met muziek en zang. Indien u de avond wil afsluiten met een dj set zorg ik daar ook meteen voor.

Daarnaast maak ik deel uit van een trio samen met 2 fantastische muzikanten Rein en Herman. Met het Trio ‘A Bout de Souffle’ bieden we een programma voor de liefhebbers van het Franse chanson populaire. Champs-Elysées, L’ été Indien, Gigi L’ amoroso, Tombe la neige, Les lacs du Connemara, Les filles du bord de mer… Alle grote chansons van de jaren ’60 en ’70 passeren de revue. Het trio is mobiel en verplaatst zich gemakkelijk. En met de zangboekjes van ‘A Bout de Souffle’ wordt dit een echt café chantant, een avond vol uitbundig zingen in Franse stijl! Graag horen wij uw favoriete nummers van die periode en passen wij het programma graag aan.

U ziet, Ik ben een veelzijdig artiest en deel heel graag mijn grote passie met jullie .... zingen en entertainment.

Contacteer me gerust en hoor graag al jullie wensjes.

xxx

ElleYana

Reviews

Boek ElleYana en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

ElleYana, Rock 'n Roll, Jazz, Blues soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Ellen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ElleYana

ElleYana is een solo-artiest uit Gent. ElleYana maakt vooral muziek in de genres Rock 'n Roll, Jazz & Blues. ElleYana heeft sinds de inschrijving op 04/07/2022 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ElleYana klinkt als: Tina Turner, Nathalia. Het repertoire van ElleYana bestaat uit covers en eigen werk.

ElleYana hanteert een richtprijs van €500 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.