EMINENS

  (1)
  • Band   /   Hasselt
  • #Coverband #Disco #Rock
  • Klinkt als Bruno Mars, Chic, Studio 54, AC/DC, Tina Turner, Donna Summer, Alicia Keys
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €1500 - €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar EMINENS

Check beschikbaarheid
EMINENS, Coverband, Disco, Rock band

Sinds 2000 staat EMINENS garant voor entertainment van de bovenste plank. Met EMINENS haalt u een top act in huis waar uw gasten nog lang over zullen spreken. Negen professionele muzikanten waaronder een 3-koppige blazerssectie kunnen nog aangevuld worden met extra danseressen indien gewenst. EMINENS is ook te boeken als band voor internationale artiesten welke lokaal een begeleidingsband sourcen.

Muziek

Music Samples

90' medley

Abba Medley

Reviews

Door op 03/10/2022

Contact met de artiest was professioneel! Alle afspraken zijn nagekomen en daarbovenop werd het publiek getracteerd op een wervelende show van dik 90 minuten. Naast een strakke electric band (keys, guitar, bass en drums) kan de band rekenen op een ongelofelijke blazerssectie die de disco- en funknummers de kleur geven die bij deze nummers past. De 2 zangeressen waren top en kregen het publiek meteen mee! Het geheel werd aangevuld met 2 energieke danseressen! Deze band is echt wel de moeite waard! We hebben ervan genoten!

Contact

EMINENS, Coverband, Disco, Rock band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over EMINENS

EMINENS is een band uit Hasselt. EMINENS speelt muziek in de genres Coverband, Disco & Rock. EMINENS heeft sinds de inschrijving op 30/03/2022 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van EMINENS klinkt als: Bruno Mars, Chic, Studio 54, AC/DC, Tina Turner, Donna Summer, Alicia Keys. Het repertoire van EMINENS bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: EMINENS krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

EMINENS hanteert een richtprijs van €1500 - €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.