GumboGumbo

  • Band   /   Brussel / Gent
  • #Rock #Funk #Blues
  • Klinkt als Queens of the Stone Age (QOTSA) Triggerfinger

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar GumboGumbo

Check beschikbaarheid
GumboGumbo, Rock, Funk, Blues band

Gumbo: Een gerecht dat zijn oorsprong vindt in het zuiden van Louisiana bij het Louisiana Creoolse volk in de 18e eeuw. Het bestaat voornamelijk uit een sterk gearomatiseerde bouillon, okra, vlees of schelpdieren, een verdikkingsmiddel en kruidige groenten, waaronder selderij, paprika's en uien.

GumboGumbo: Een muzikaal gerecht gepresenteerd door vier jongens afkomstig uit Brussel en Gent in de 21e eeuw, dat de robuustheid van rock, de soul van blues, de relaxte essentie van stoner elementen en de groovy accenten van funk combineert. Het is een smaakvolle, gelaagde ervaring die verschillende smaken aanspreekt en een blijvende indruk achterlaat.

Muziek

Beacon

Come As It May

Superdude

Reviews

Boek GumboGumbo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

GumboGumbo, Rock, Funk, Blues band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Jack

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over GumboGumbo

GumboGumbo is een band uit Brussel / Gent. GumboGumbo speelt muziek in de genres Rock, Funk & Blues. GumboGumbo heeft sinds de inschrijving op 31/05/2024 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van GumboGumbo klinkt als: Queens of the Stone Age (QOTSA) Triggerfinger. Het repertoire van GumboGumbo bestaat uit alleen eigen werk.

GumboGumbo hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.