Kalinka Ensemble

  (3)
  • Ensemble   /   Gent
  • #Akoestisch #Gipsy #Chanson
  • Klinkt als André Rieu - Stéphane Grappelli
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €700 - €1300

Stuur een persoonlijk bericht naar Kalinka Ensemble

Check beschikbaarheid
Kalinka Ensemble, Akoestisch, Gipsy, Chanson ensemble

Kalinka is een akoestisch ensemble rond violist Pal Szomora. Zowat alle bekende (en ook minder bekende) melodieën kent hij van buiten, en speelt hij op aanvraag.

De muzikanten bewegen zich mobiel tussen het publiek, het niveau en de kwaliteit van de muziek zijn hoogstaand.

Gaandeweg evolueert achtergrondmuziek naar volle ambiance, en toch niet te luid want het orkest speelt meestal zonder geluidsversterking (tenzij die echt noodzakelijk is).

Accordeon, gitaar en contrabas begeleiden. Ook het cymbalom, een prachtig instrument dat vooral in de zigeunermuziek gebruikt wordt, is een mogelijkheid.

De volledige bezetting is kwartet - een trio volstaat voor kleinere feestjes - en ook duo kan.

Zigeunerensemble Kalinka musiceert ter gelegenheid van uw huwelijksmis, bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum, receptie, walking dinner, seminarie, of elk ander privéfeest.

Alle muziekgenres komen aan bod, zoals Slavische muziek, Hongaarse csardas, Balkan muziek, licht klassiek, Frans chanson, Argentijnse tango, Vlaamse of Hollandse meezingers, gipsy jazz, operette, evergreens.

Ook als podiumact wordt Kalinka vaak geboekt in binnen- en buitenland, op festivals, als podiumconcert, of voor een thema-avond.

Het orkest kan uitgebreid worden met een violiste, meerdere violisten, of andere instrumenten.

Muziek

Mayi tziganatchki

Lara's Theme (Doctor Zhivago)

Indifférence (accordeon)

Foto's

Reviews

Door op 23/09/2022

Tijdens een muziekdiner in 't Schipke' leerden wij deze groep kennen en na afloop pikten wij een kaartje mee voor het geval dat......????. In 2020 kregen wij via vrienden een cd van dit ensemble. Reeds in 2021 volgden de eerste gesprekken voor een eventueel optreden tijdens ons 50-jarige huwelijk, en dit resulteerde in een avondvullend programma in mei 2022. Een onvergetelijike avond was het voor ons en onze gasten. Zelfs nu nog krijgen wij vele positieve reacties. Ze spelen alle genres - steek er vijf franc en het komt eruit. Wij zijn "die hards" van deze Fab 4.
Veel succes nog voor deze vakmensen en wij hebben reeds een afspraak genoteerd voor het mosselfeest in juli 2023.
Frits en Yvette

Door op 21/09/2022

We trouwden vorige week en zijn nog volop aan het nagenieten. Een warm en ongedwongen feest met familie en vrienden in de tuin, dat helemaal gelopen is zoals wij dat gedroomd hadden. En daar heeft Kalinka een belangrijk aandeel in ! Zij zorgden die avond voor de muziek. Ze brachten gipsy jazz en authentieke zigeunermuziek en zorgden zo meteen ook voor de sfeer die we voor ogen hadden. Wat deden ze dat fantastisch; Iedereen was in de wolken. Een dikke merci !

Door op 11/08/2022

Ik boekte hen last minute voor een bbq en het was fantastisch. Ongelooflijk hoe ze alles spelen wat je vraagt. Het viel mij op dat de violist perfect aanvoelt wat hij moet doen, op de achtergrond blijven of juist het omgekeerde, naar de mensen toe gaan en de ambiance er in brengen. Ik had ook een Poolse gast en speciaal voor haar speelde hij Poolse liedjes die zij meteen begon mee te zingen. Onvergetelijk, dank je wel Kalinka !

Contact

Kalinka Ensemble, Akoestisch, Gipsy, Chanson ensemble

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Herman

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kalinka Ensemble

Kalinka Ensemble is een ensemble uit Gent. Kalinka Ensemble speelt muziek in de stijlen Akoestisch, Gipsy & Chanson. Kalinka Ensemble heeft sinds de inschrijving op 31/07/2022 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kalinka Ensemble klinkt als: André Rieu - Stéphane Grappelli. Het repertoire van Kalinka Ensemble bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Kalinka Ensemble krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Kalinka Ensemble hanteert een richtprijs van €700 - €1300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.