KLANKKAST

Indicatie €275 - €575

Stuur een persoonlijk bericht naar KLANKKAST

Check beschikbaarheid
KLANKKAST, Akoestisch, Allround, Latin band

Ben je op zoek naar een BETAALBARE muzikale traktatie voor uw eigen CORONA-PROOF “personeelsfeest/ bedrijfsfeest”, “eindejaarsfeest”, “huwelijksceremonie”, “bruiloft”, “gala-diner”, “receptie”, “thema-feest”, “coffee-shop-gig”, “foodtruck festival/ kerstmarkt” tot “huiskamerconcert” en “tuinfeest”? Akoestisch duo KlankKast is van alle markten thuis. Trouwens, Size Matters. KlankKast performt het liefst op intieme en sfeervolle locaties. Zeker in Corona-tijd wordt daarmee, op gepaste afstand, de juiste noot gekraakt.

In een bescheiden opzet wordt jouw intiem feestje opgeluisterd met “Unplugged Klassiekers”, “Meezingers”, “het betere Levenslied”, “Feel-Good Songs”, “Ballads” tot en met “Jazzy Standards”. KlankKast zingt in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Last-but-not-least biedt KlankKast de mogelijkheid om voor een kleine méérprijs de mooie herinnering te laten vastleggen door een professionele fotograaf.

Muziek

New Year's Day

Sweet Dreams

Billy Jean

Reviews

Boek KLANKKAST en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

KLANKKAST, Akoestisch, Allround, Latin band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Stefano

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over KLANKKAST

KLANKKAST is een band uit Bree. KLANKKAST speelt muziek in de genres Akoestisch, Allround & Latin. KLANKKAST heeft sinds de inschrijving op 29/07/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van KLANKKAST klinkt als: Het tofste Akoestisch Duo. Het repertoire van KLANKKAST bestaat uit covers en eigen werk.

KLANKKAST hanteert een richtprijs van €275 - €575 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.