Lesco

  (26)
  • Band   /   Hamme
  • #Coverband #Entertainment #Allround
  • Klinkt als Faithless, A-HA, Avicii, Liquido, De Kreuners, Bon Jovi, Van Halen, J. Geils Band, Fleetwood Mac, The Romantics, The Monkees, ABBA, Lenny Kravitz
  • 48 geverifieerde boekingen

Indicatie €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Lesco

Check beschikbaarheid
Lesco, Coverband, Entertainment, Allround band

Wij zijn een party coverband die opgericht is in 2016 met leden uit Sint-Amands, Hamme en Denderbelle. Dat betekent echter niet dat we enkel rond de kerktoren spelen, want ze kennen ons al van Leuven tot West-Vleteren. Ja inderdaad, door ons jeugdig enthousiasme en onze setlist met pop- en rockcovers van vroeger en nu, zetten we in heel België elke dansvloer in vuur en vlam.

Muziek

LIVE MIX 1

LIVE MIX 2

LIVE MIX 3

Reviews

Door op 28/03/2022

Het was geweldig, van de eerste tot de laatste noot... zo hard genoten !!! De perfecte vertaling van knaldrang in een muziekfestijn !

Door op 27/11/2021

Zeer toffe band.
Goeie mix van muziek, ambiance verzekerd.
Vragen ze zekers nog terug voor een volgend feestje

Door op 20/10/2021

Review 1 : van onze voorzitter Dirk Snick
Super hard bedankt Lesco!!
Jullie verzorgden onze animatie om onze 100 jaar gezinsbond nationaal te vieren voor onze afdeling Reninge. Dat hebben jullie gedaan met volle overgave.
Jullie waren megacool. Het optreden was fantastisch en het talrijke publiek was laaiend enthousiast op een zondagmiddag.
Dank je wel om ons dorp en onze gezinsbond een overheerlijke performance te bezorgen! Hartelijke groeten van gezinsbond Reninge en alle aanwezigen.

Review 2 van mezelf.
Zondag 10/10 . wij van de gezinsbond zouden in het kader van 100 Gezinsbond Vlaanderen iets organiseren. Het idee om een coverband te vragen voor een optreden gecombineerd met een apero bar viel in goede aarde. Dus wegens goede ervaringen van een paar jaar terug aan Lesco gedacht, gebeld, geboekt …geen probleem. Dan begin ik te twijfelen natuurlijk, op zondag, smiddags, buiten half oktober, gaat dat marcheren in ons traditioneel landelijk Reninge, en als een twijfelaar twijfelt….
Dus 10/10 10u, Lesco arriveert, nog geen publiek, maar ’t is nog vroeg. 10u30 een 20 tal man, de opbouw is volop aan de gang. 11u een 100 man, technisch probleem (boxen stuk) oplossing word gezocht, mensen worden gevraagd geduld te hebben. 11u50 200 man … de band begint er aan en na 5 minuten zijn al mijn twijfels verdwenen. De mannen hebben niet alleen de corona overleefd maar ook hun guitig enthousiasme bewaard en hun repertoire uitgebreid. Van spring naar acdc over jaren 70 hits tot dance nummers als Equador.. en dat in vloeiende medleys waar je de tel van het aantal nummers snel kwijt geraakt. Het publiek (waaronder en 20 tal chiro meisjes en jongens) zittend of staand/dansend mee in de vibe. Ook de vlotte joviale babbels na het optreden zijn steeds een meerwaarde. Ps. We waren uiteindelijk toch met een 250 mensen (wat ferm boven onze verwachtingen was.)
Merci om ons feest op te vrolijken en wie weet komt er nog een vervolg ooit.
Fijne groeten,
Renaat.

Optredens van Lesco

Meer optredens

Contact

Lesco, Coverband, Entertainment, Allround band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Lesco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lesco

Lesco is een band uit Hamme. Lesco speelt muziek in de genres Coverband, Entertainment & Allround. Lesco heeft sinds de inschrijving op 21/12/2018 in totaal 48 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lesco klinkt als: Faithless, A-HA, Avicii, Liquido, De Kreuners, Bon Jovi, Van Halen, J. Geils Band, Fleetwood Mac, The Romantics, The Monkees, ABBA, Lenny Kravitz. Het repertoire van Lesco bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Lesco krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 26 reviews.

Lesco hanteert een richtprijs van €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.