Less AUTRE

  • Band   /   Aarschot
  • #Rock #Indie Rock #80s
  • Klinkt als Less AUTRE with a twist of The Cure, Talking Heads, Morphine, Arno, Jaques Dutronc, Nirvana, David Bowie, The Sonics, The Doors, Patrick Coutin, Iggy Pop, Serge Gainsbourg, Arctic Monkeys, Indochine
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €650 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Less AUTRE

Check beschikbaarheid
Less AUTRE, Rock, Indie Rock, 80s band

Less AUTRE is een vijfkoppige band met een eigen eclectische sound die gaat van indie tot rock en pop met daarover een unieke alternatieve saus. De gerenommeerde muziekblog DAMUSIC omschrijft het zo:

'Met die sax en zang in het Frans is Less AUTRE op en top Belgisch, maar tegelijk internationaal en helemaal klaar om in de voetsporen van pakweg Morphine te treden.'

Met de singles die ze reeds uitbrachten kregen ze airplay op nationale radio en internationale radio. Binnenkort brengen ze hun debuut EP uit met Ronald Vanhuffel (Blöf, Irisch Coffee, ...) als producer en Shelle Dierickx achter de knoppen (Arno, dEUS, The Cure, Beverly Jo Scott)

Live zijn Less AUTRE op hun best en met die mix van eigen nummers en adaptaties zijn ze voor het publiek uniek maar toch altijd vertrouwd. Zo werden ze beloond met een selectie voor de finale van de Rock Affligem Rock Rally.

Less AUTRE kan worden uitgebreid naar een spectaculaire totaalshow XL met fantastische visuals en lichtprojecties uitgevoerd door lichtkunstenaar Nox Light ART en een mooie samenzang met het koor Moi Kochani. Met dit concept konden ze al een heel cultureel evenement CC DE KERKEN uitverkopen vlak na Corona. Met deze totaalshow staan ze binnenkort geprogrammeerd op de mooie ruïne van de PATERSKERK in de stad Tienen.

Muziek

Mon Jardin

American Bar

Dualité

Reviews

Boek Less AUTRE en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Less AUTRE, Rock, Indie Rock, 80s band

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Mattia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Less AUTRE

Less AUTRE is een band uit Aarschot. Less AUTRE speelt muziek in de genres Rock, Indie Rock & 80s. Less AUTRE heeft sinds de inschrijving op 28/04/2023 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Less AUTRE klinkt als: Less AUTRE with a twist of The Cure, Talking Heads, Morphine, Arno, Jaques Dutronc, Nirvana, David Bowie, The Sonics, The Doors, Patrick Coutin, Iggy Pop, Serge Gainsbourg, Arctic Monkeys, Indochine . Het repertoire van Less AUTRE bestaat uit covers en eigen werk.

Less AUTRE hanteert een richtprijs van €650 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.