Louis Flion

  (2)
  • Soloartiest   /   Zedelgem
  • #Schlager #Volksmuziek #Entertainment
  • Klinkt als nederlandstalig, ambiance, party, après-ski, EDM, carnaval, lichtfout
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Louis Flion

Check beschikbaarheid
Louis Flion, Schlager, Volksmuziek, Entertainment soloartist

Knallende feestbeats, lichte songteksten en zijn befaamde slagzin ‘koekoek vrienden!’, meer heeft Louis Flion niet nodig om élke party in een vingerknip te doen ontploffen. Overal in het universum ontaardt de boel spontaan in een magisch en spetterend knalfeest van zodra Flion het podium bestijgt. Tijdens zijn wervelde ambianceshows volgt de ene Flion-meezinger de andere op en dat brengt het publiek telkens weer in extase. Ja, ja… je leest het goed, waar dit partyfenomeen ook komt: de vlam zit meteen in de schuur. Durf jij het aan om voortaan helemaal koekoek door het leven te gaan? Ja? Formidabel! Want na een optreden van Louis Flion schrijf je ‘feest’ met de hoofdletter ‘F’!

Boeking of meer info? Neem contact op!

Jo De Clercq | Management & More
+32 476 33 81 76
info@louisflion.be
www.louisflion.be

Muziek

Louis Flion - Pief Poef Paf

Louis Flion - Vol Met Alcohol

Louis Flion - Jodelkampioen

Reviews

Door op 02/06/2019

Louis Flion is een fantastische entertainer met toffe ambiancemuziek. Ik zag hem al een paar keer aan het werk, o.a. op een fuif waar 2000 jongeren helemaal uit hun dak gingen en op een schlagerfestival. Telkens ontploft de boel en overal is iedereen laaiend enthousiast. Ook mijn vriendinnen, ouders en zelfs grootouders zijn fan. Zijn toekomst ziet er veelbelovend uit.

Door op 01/06/2019

Zeer goeie zanger en zorgt voor veel ambiance op een feest. Hij kan verscheidene genres zingen maar schittert vooral bij de echte feestmuziek. Geen klachten, maar vooral veel goeds gehoord van andere feestgangers.

Contact

Louis Flion, Schlager, Volksmuziek, Entertainment soloartist

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Louis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Louis Flion

Louis Flion is een solo-artiest uit Zedelgem. Louis Flion maakt vooral muziek in de genres Schlager, Volksmuziek & Entertainment. Louis Flion heeft sinds de inschrijving op 04/03/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Louis Flion klinkt als: nederlandstalig, ambiance, party, après-ski, EDM, carnaval, lichtfout. Het repertoire van Louis Flion bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Louis Flion krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Louis Flion hanteert een richtprijs van €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.