Mystic Balance X Q-Lucas

  • Ensemble   /   Oud-Turnhout
  • #Allround #Dance #House
  • Klinkt als Mystic Balance, Armin van Buuren, Victor Hawkings, Martin Garrix, Nicky Romero, Q-Lucas
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €80 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Mystic Balance X Q-Lucas

Check beschikbaarheid
Mystic Balance X Q-Lucas, Allround, Dance, House ensemble

Lucas G. en Senne F. of beter bekend als Mystic Balance X Q-Lucas zijn een internationaal DJ & Producer ensemble. Lucas is bekend als voormalig eigenaar van non-profit platenlabel Ghost Recordz International, zijn label tekende tevens in 2019 Mystic Balance en niet veel later onstond het toenmalige ensemble gekend als 'Pure Terror'. Dit alias werd later vervangen door 'Mystic Balance X Q-Lucas'.

Senne is voornamelijk bekend van zijn releases 'Descendent', 'Spirit' en zijn collab 'United' met Lucas, samen goed voor zo'n 10.000 Spotify streams.

Mystic en Lucas hebben enkele mooie hoogtepunten op hun discografie en biografie staan. Lucas' plaat 'For The Nurses' met inmiddels 12.000 Spotify streams, gedraaid op de nationale radio in België en een samenwerking tussen zijn label en AZ Rivierenland is daar een mooi voorbeeld van. Verder hebben Lucas & Senne een unieke boeking in het grootste trampolinepark van België op de agenda staan en zijn ze de boegbeelden van Ghost Recordz International. Met hun duo alias vormen ze een aparte vereniging genaamd Mystic Balance X Q-Lucas Uninc. Dit is het bestuursorgaan voor alle boekingen en uitgaven van Q-Lucas, Mystic Balance en Mystic Balance X Q-Lucas.

Muziek

Mystic Balance - Descendent

Q-Lucas' Favorites - Mix

DJ VIBE /\ Q-Lucas Ft. Lise...

Reviews

Boek Mystic Balance X Q-Lucas en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mystic Balance X Q-Lucas, Allround, Dance, House ensemble

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Senne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mystic Balance X Q-Lucas

Mystic Balance X Q-Lucas is een ensemble uit Oud-Turnhout. Mystic Balance X Q-Lucas speelt muziek in de stijlen Allround, Dance & House. Mystic Balance X Q-Lucas heeft sinds de inschrijving op 09/01/2021 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mystic Balance X Q-Lucas klinkt als: Mystic Balance, Armin van Buuren, Victor Hawkings, Martin Garrix, Nicky Romero, Q-Lucas. Het repertoire van Mystic Balance X Q-Lucas bestaat uit covers en eigen werk.

Mystic Balance X Q-Lucas hanteert een richtprijs van €80 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.