Mystic Balance X Q-Lucas

  • DJ   /   Internationaal
  • #Allround #Dance #House
  • Klinkt als Mystic Balance, Armin van Buuren, Victor Hawkings, Martin Garrix, Nicky Romero, Q-Lucas
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €80 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Mystic Balance X Q-Lucas

Check beschikbaarheid
Mystic Balance X Q-Lucas, Allround, Dance, House dj

Lucas G. en Senne F. of beter bekend als Mystic Balance X Q-Lucas zijn een internationaal DJ & Producer ensemble. Lucas is bekend als eigenaar van platenlabel Ghost Recordz International, zijn label tekende in 2019 ook Mystic Balance, en niet veel later ontstond het ensemble bekend als 'Pure Terror'. Dit alias werd later vervangen door 'Mystic Balance X Q-Lucas'.

Senne is vooral bekend van zijn releases 'Descendent', 'Spirit' en zijn collab 'United' met Lucas, samen goed voor zo'n 10.000 Spotify streams. Verder maakte de Zwitserse producer Leevoid in 2021 een remix van zijn danceplaat 'Descendent'.

Mystic & Lucas hebben beiden enkele hoogtepunten op hun naam staan. Zo hebben ze samen opgetreden in het grootste trampolinepark van België, SuperJump, maakten ze een jingle voor NPO KX en werd Lucas' nummer 'For The Nurses' gedraaid op de nationale radiozender van België: Radio 2.

In 2021 werden Mystic Balance X Q-Lucas genomineerd voor 'DJ Of The Year 2021' door Gigstarter, waarbij ze 1ste eindigden in de stemronde. Uiteindelijk werden ze een ex-finalist in de online finale van het evenement.

Contact: info@mysticbalancexqlucas.be

Muziek

We Unite - Mystic Balance X...

Q-Lucas' Favorites - Mix

Descendent (Leevoid Remix)

Reviews

Boek Mystic Balance X Q-Lucas en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mystic Balance X Q-Lucas, Allround, Dance, House dj

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Senne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mystic Balance X Q-Lucas

Mystic Balance X Q-Lucas is een DJ uit Internationaal. Mystic Balance X Q-Lucas draait muziek in de stijlen Allround, Dance & House. Mystic Balance X Q-Lucas heeft sinds de inschrijving op 09/01/2021 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mystic Balance X Q-Lucas klinkt als: Mystic Balance, Armin van Buuren, Victor Hawkings, Martin Garrix, Nicky Romero, Q-Lucas. Het repertoire van Mystic Balance X Q-Lucas bestaat uit covers en eigen werk.

Mystic Balance X Q-Lucas hanteert een richtprijs van €80 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.