SENRGY

  • DJ   /   Weelde
  • #Allround #House #Pop
  • Klinkt als Dimitri Vegas & Like Mike, James Hype, Martin Garrix, ...
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €100 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar SENRGY

Check beschikbaarheid
SENRGY, Allround, House, Pop dj

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw evenement? Met SENRGY maak je er een geslaagde party van! Ik beschik over een volledige licht- en geluidsinstallatie, maar indien er materiaal aanwezig is, kan ik uiteraard aan een goedkopere prijs draaien. Ik kijker alvast naar uit om jouw party af te maken!

Senne aka SENRGY maakte jaren deel uit van het DJ-duo Mystic Balance X Q-Lucas. In 2021 werd Mystic Balance X Q-Lucas genomineerd voor 'DJ Of The Year 2021' door Gigstarter, waarbij ze 1ste eindigden in de stemronde. Uiteindelijk werden ze een ex-finalist in de online finale van het evenement.

Na samen vele boekingen gedaan te hebben, besloten Senne en Lucas om elks hun eigen richting uit te gaan in de DJ wereld. Senne besloot toen ook om zijn artiestennaam te veranderen naar SENRGY.

Het duo is echter niet volledig uiteen gegaan. Samen staan ze nog steeds aan het hoofd van het internationale non-profit platenlabel The Ghost Recordz Group.

Muziek

This is Tech House (Part 1)...

This is Tech House (Part 2)...

Reviews

Boek SENRGY en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

SENRGY, Allround, House, Pop dj

Stuur mij een bericht als u geïnteresseerd bent - Senne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Uw boeking verhoogt de artiest-ranking en uw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SENRGY

SENRGY is een DJ uit Weelde. SENRGY draait muziek in de stijlen Allround, House & Pop. SENRGY heeft sinds de inschrijving op 23/01/2024 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SENRGY klinkt als: Dimitri Vegas & Like Mike, James Hype, Martin Garrix, .... Het repertoire van SENRGY bestaat uit covers en eigen werk.

SENRGY hanteert een richtprijs van €100 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.